Emily Ratajkowski

FOTO Navijači u euforiji, talijanski jug ima novu kraljicu! Seksi manekenka odjenula dres, a ispod - ništa

Foto: Instagram
1/15
07.10.2024.
u 23:00

Emily Ratajkowski priredila je obožavateljima kluba Napoli baš pravu euforiju fotografiravši se u njihovu dresu, a izazovne fotke izazvale su lavinu komentara

Od ovih fotografija mnogima je postalo vruće! A jasno je i zašto... Naime, svjetski poznata manekenka Emily Ratajkowski oduševila je brojne novim, naravno, izazovnim fotkama koje je objavila na društvenoj mreži Instagram. Obožavatelji su očekivali da će manekenka ovih dana biti prisutna na Tjednu mode u Milanu, no čini se kako ipak još uvijek nije stigla u naše susjedstvo. Međutim, novim fotografijama poslala je jasnu podršku talijanskom nogometnom klubu Napoli, ali u svom prepoznatljivom seksi stilu. 
Dres kluba uparila je s crnim čipkastim gaćicama, a na nekim je fotografijama podignula dres kako bi pokazala svoje isklesane trbušnjake. Niz njezinih provokativnih fotografija komentiralo je tisuće obožavatelja, a mnogi su poručili kako nosi dres baš njihova najdražeg kluba. 

Podsjetimo, nedavno su se pojavila šuškanja da je predivna brineta Emily u ljubavnom odnosu s poznatim reperom Shaboozeyem. Prvo su viđeni u jednom noćnom klubu, gdje su se držali za ruke, a potom je Ratajkowski viđena na njegovom koncertu. Tamo se pokušala sakriti od pogleda publike odjevena u crnu modnu kombinaciju, ali su ju brojni ipak prepoznali. Osim toga, ovu manekenku mnogi su spajali i s Brad Pittom te pjevačem Harryjem Stylesom

Osim toga, Ratajkowski je svijet šokirala priznanjem u svojoj knjizi "My body". Nakon što je otkrila da ju je slavni pjevač Robin Thicke pipkao na snimanju spota za njegovu pjesmu "Blurred Lines", progovorila je i o kastingu na koji je išla kao srednjoškolka. Naime, jedan agent podlo joj je komentirao fotografije. - E ovo je izgled... Ovako znamo da je ova djevojka za je*** - govorio je dok je pregledavao njezin portfolio kojeg je ponijela sa sobom. Emily je u svijet manekenstva ušla sa samo 12 godine, a često su je na kastinzima i revijama etiketirali kao 'previše seksi'.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Emily Ratajkowski počastila obožavatelje golišavim fotkama: 'Oblači li se ona ikada?'

1/14

"Bila sam dijete... Ali nekako sam već tada bila stručnjakinja za otkrivanje skrivenih muških želja, čak i ako nisam u potpunosti razumjela što da radim zbog toga", prenosi Daily Mail. Priznala je da joj je zbog svega vrlo rano dosadilo biti seks simbolom. A osim pristranih nepoznatih osoba, čak su se i njezini roditelji htjeli okoristiti lijepim izgledom mlade manekenke. "Nikada se nisam puno molila... Ali sjećam se da sam se kao mlada djevojka molila da mi Bog da ljepotu. Ljepota je bila način da budem posebna. Kad sam bila posebna, tad sam najviše osjećala roditeljsku ljubav... Oboma, a posebno mojoj majci, bilo je važno da se njihovu kćer doživljava kao lijepu", priznala je slavna manekenka. 

Njezina je majka često s ponosom isticala njezinu ljepotu. Na prvoj audiciji za manekenku, ona je primijetila da njezinu kćer odmjerava jedan mladić. "Onaj te je mladić gledao kada si ustala i zamahnula kosom. Promatrao te je", rekla joj je tada majka.

VIDEO Ella Dvornik progovorila o razvodu: 'Traje već tri godine i kako mi se čini - samo je nebo granica'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije