ZA LIJEPU NOVINARKU

FOTO Oženio se slavni Buffon. Kuma je bila Monica Bellucci, a na raskošno vjenčanje stigao je i legendarni vatreni u pratnji supruge

Foto: Profimedia
1/9
29.09.2024.
u 17:37

Slavlje se nastavlja i danas, na plaži obitelji Buffon, La Romanina u Marini di Massa, gdje je organiziran privatni ručak za 150 uzvanika, među kojima su se ponovno našli Boban i njegova supruga.

Umirovljena talijanska nogometna legenda, Gianluigi Buffon (46) i novinarka Ilaria D'Amico (51) u subotu su izgovorili sudbonosno 'da'. Raskošno vjenčanje bivšeg vratara Juventusa i voditeljice održano je predivnoj Toskani, odnosno Villi Oliva smještenoj u gradu Lucca. Ceremoniji su prisustvovale brojne poznate osobe iz svijeta sporta i show businessa. U prvom redu, mladenka je za svoju kumu odabrala poznatu glumicu i jednu od najljepših žena na svijetu, Monicu Bellucci, koja se na događaju pojavila sa svojim partnerom, filmskim režiserom Timom Burtonom. Domaću publiku najviše će pak zanimati dolazak brončanog vatrenog, nekadašnjeg kapetana hrvatske nogometne reprezentacije i Dinama, Zvonimira Bobana, u čijoj pratnji je bila supruga Leonarda. Par je tri godine nakon razvoda ponovno zajedno.

Buffon je do oltara stigao u društvu svoja dva sina, Louisa Thomasa i Davida Leeja, koja ima iz prijašnjeg braka s češkim modelom Alenom Šeredovom, dok je Illariju dopratio sin Pietro, također iz odnosa s bivšim suprugom Roccom Attisanijem. Gianluigi i Illaria zajedno su 11 godina, a svoju ljubav okrunili su rođenjem najmlađeg sina, Leopolda. Kako prenosi talijanski  Il Messaggero, bivši nogometaš za vrijeme ceremonije bio je izuzetno emotivan te je kroz suze pročitao svoje zavjete: - Zahvaljujući tebi, Ilaria, upoznao sam pravu ljubav. Nisam vjerovao da to može postojati - kazao je ganuti Buffon. Fotografije s vjenčanja možete pogledati u naslovnoj galeriji.

Slavlje se nastavlja i danas, na plaži obitelji Buffon, La Romanina u Marini di Massa, gdje je organiziran privatni ručak za 150 uzvanika, među kojima su se ponovno našli Boban i njegova supruga. Naime, tamo popularni Gigi sa svojom obitelji, djecom i novopečenom suprugom provodi ljetne praznike. 

Među mnogobrojnim uzvanicima koji su došli u bračni život ispratiti Buffona i D'Amico našli su se još jedan talijanski golman i mladoženjin kum, Alessandro Nista, aktualni izbornik talijanske reprezentacije Luciano Spalletti, nekadašnji suigrači iz Juventusa, Leonardo Bonucci i Andrea Barzagli, bivši trener Massimiliano Allegri, predsjednik 'Stare Dame' Andrea Agnelli i mnogi drugi. 

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, na ljeto prošle godine legendarni vratar Gianluigi Buffon okončao je igračku karijeru. Proslavio se tijekom svojih nastupa za Parmu, Juventus, PSG i reprezentaciju Italije. Usprkos navodnoj ponudi iz Saudijske Arabije vrijednoj 15 milijuna eura, nije odlučio nastaviti igrati.

Karijeru je završio u dresu Parme, u Serie B. Branio je u 19 utakmica, pritom primio 24 gola, a pet puta sačuvao je svoju mrežu netaknutom. Za talijansku reprezentaciju odigrao je 176 utakmica.

GALERIJA: Znate li kako doista izgleda majka Marka Grubnića bez trunke Photoshopa?

1/14

Najveće je uspjehe zabilježio u Juventusu. S momčadi iz Torina deset je puta bio prvak Italije i igrao u tri finala Lige prvaka. Prvi mu je klub bio ujedno i zadnji. Još je 1995. počeo igrati u Parmi, a u Juventusu je ostao do 2019. godine kada je otišao u PSG. Nakon dvije sezone vratio se u Juventus, pa 2021. konačno otišao u Parmu.

Komentara 1

Avatar IvanR
IvanR
18:25 29.09.2024.

Baboje....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije