FANOVI LUDUJU

FOTO Selena Gomez najnovijom fotografijom potaknula glasine o zarukama

Foto: Instagram
1/17
11.08.2024.
u 18:30

Još u svibnju Blanco je u intervjuu kod Howarda Sterna izrazio želju da Selena i on vezu okrune brakom i osnuju zajedničku obitelj. Kada je voditelj rekao da predviđa vjenčanje para, producent se složio i dao naslutiti da su planovi već u realizaciji.

Pjevačica Selena Gomez (32) od prošle je godine u vezi s američkim producentom i tekstopiscem Benjaminom Josephom Levinom (36), poznatijim pod umjetničkim imenom Benny Blanco. Par svoju ljubav redovito dijeli s pratiteljima na društvenim mrežama, a Gomez je najnovijom objavom izazvala sumnju da su se zaručili. 

Naime, 32-godišnja glumica 8. je kolovoza u pričama na Instagramu objavila selfi iz kupaonice na kojem pozira u midi haljini boje šampanjca, dok njezin partner u pozadini stoji bosonog, a na sebi nosi hlače s cvjetnim uzorkom i bijelu majicu bez rukava. Uz fotografiju je priložila opis 'Noćni izlazak'. Detalj koji je potaknuo glasine o zarukama odnosi se na Selenin prstenjak lijeve ruke, koji je prekrila emotikonom srca i tako probudila maštu svojih mnogobrojnih fanova. Sliku možete pogledati u naslovnoj galeriji.

Ova objava dolazi u zanimljivom trenutku, budući da je početkom tjedna popularni trač račun na X-u pod nazivom Deuxmoi proširio 'slijepu vijest' prema kojoj se neimenovana pjevačica i glumica tijekom vikenda zaručila za dečka nakon godinu dana veze. U istoj vijesti stoji da se događaj odvio prilikom njihovog uobičajenog druženja s prijateljima u kući na plaži, a u javnosti je poznato da Gomez posjeduje vikendicu za odmor u Malibuu koju često posjećuje s Blancom.

Naravno, obožavatelji su ove glasine ubrzo povezali s najnovijim storijem glazbenice te na društvenim mrežama krenuli ostavljati komentare: - "Skriva li zaručnički prsten?", "Sakrila je prst, jesu li se zaručili?", "Zasigurno se zaručila" - nižu se pretpostavke.

VEZANI ČLANCI:

 

Još u svibnju Blanco je u intervjuu kod Howarda Sterna izrazio želju da Selena i on vezu okrune brakom i osnuju zajedničku obitelj. Kada je voditelj rekao da predviđa vjenčanje para, producent se nadovezao: - Ti i ja oboje - naslućujući da su planovi već u realizaciji.     

Podsjetimo, ovo nije prvi put da pjevačica izaziva raspravu svojim fotografijama. Naime, Gomez se već godinama zalaže za realnije standarde ljepote i šalje pozitivne poruke objavama na društvenim mrežama. Objavljivala je brojne videe u kojima je isticala da ne želi uvlačiti trbuh i pozirati, no baš zbog toga posljednje fotografije izazvale su ogromnu raspravu u njezinim komentarima. 

GALERIJA: FOTO Pogledajte odličnu atmosferu na koncertu Thompsona, Zečića i Mate Bulića

1/36

Pjevačica je objavila dvije fotografije na kojima pozira u kratkoj majici koja joj je istaknula dekolte, a izgled njezina lica iznenadio je pratitelje koji su uvjereni kako je fotošopirala fotografije.

- "Ovo je najjači level photoshopa", "Ovo nije Selena", "Ja te nisam prepoznala", "Ti koja promoviraš prirodnu ljepotu ne bi trebala toliko uređivati fotografije", "Ovaj teški Snapchat filter kad navodno izbacuješ kozmetičke proizvode? Vidjeli smo već tvoju pravu kožu, Selena. Ovo je tako lažno. Ti bi trebala biti za prirodnu ljepotu i ljubav prema sebi, zar ne?" - pisali su brojni.

VIDEO: Nevjerojatni prizori iz Imotskog! Thompson održao samostalni koncert nakon dvije godine pauze

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije