na Instagramu

FOTO Stankica iz 'Gospodina Savršenog' zabrinula obožavatelje: 'Kroz ovo sam prolazila godinu dana'

Foto: Instagram screenshot
1/20
03.09.2024.
u 11:15

Stankica se nastavila često javljati na društvenim mrežama te objavljivati poneke detalje iz svakodnevnog života. Ove platforme sada je iskoristila da otkrije s čime se bori u posljednje vrijeme

Stankicu Stojanović brojni pamte kao pobjednicu treće sezone RTL-ova showa ''Gospodin savršeni'' koja je nakon emisije ostala neko vrijeme u vezi s Tonijem Šćulcem. Par je nakon nekog vremena prekinuo, a Stankica se nastavila često javljati na društvenim mrežama te objavljivati poneke detalje iz svakodnevnog života. Ove platforme sada je iskoristila da otkrije s čime se bori u posljednje vrijeme.

"U narednom periodu moj će sadržaj nekome pokrenuti želudac, a nekome nešto drugo. Odlučila sam podijeliti s vama kroz što sam prolazila godinu dana", napisala je Stankica uz video natečenog lica.

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, Banjolučanka se nakon prekida javila s Jadrana i pokazala kako uživa na moru. Objavila je niz fotografija na društvenoj mreži Instagram te je istaknula svoju vitku i zavidnu figuru. 

U studenome prošle godine Toni Šćulac ekskluzivno za Večernji list progovorio je o prekidu dvogodišnje veze sa sedam godina starijom Stankicom Stojanović. – Jedine detalje koje želim reći vezano uz prekid sa Stankicom jest da je istina da smo prekinuli našu vezu i da nismo više zajedno. O toj ženi mislim sve najbolje i nema nikakve zle krvi između nas. Svjestan sam toga da smo bili javni par zato što smo se upoznali u reality showu ''Gospodin Savršeni''. Isto tako sam svjestan dok smo bili zajedno, da smo dijelili detalje i lijepe trenutke iz privatnog života s javnosti. No svjestan sam i toga da sam rekao nakon što završim s realityjem da me ne zanima svijet showbiznisa i da ne planiram dalje dijeliti svoju privatnost. Ja sam običan momak i profesor na fakultetu koji je vidio svijet showbiznisa i bilo mi je to sve zanimljivo, ali mene to više ne privlači. Ne želim iznositi detalje prekida kada smo i zašto okončali našu vezu. Odlučio sam i to da svoj ljubavni život više ne planiram dijeliti s javnosti – kazao je Šćulac. 

Odgovorio je i na škakljivo novinarsko pitanje znači li to da želi pronaći Splićanku i je li naučio iz odnosa sa Stankicom da mu ne odgovara veza na daljinu. – U teoriji bih volio pronaći neku Splićanku i da živimo zajedno. Ali nema smisla ograničavati se zato što ljubav ne bira. Na primjer, sutra se mogu zaljubiti u djevojku koja živi vrata do mene, a mogu i u onu koja živi na drugom kraju svijeta. Mislim da daljina ne bi trebala biti prepreka i ako se zaljubim u neku djevojku koja živi daleko od mene, neću zbog toga reći: „Eh, ništa od toga.“ Malo sam se bio i šalio kada sam dobio ponudu za to radno mjesto u Latviji pa sam rekao: „Ako bi uz to došla i jedna Latvijka i ako bih se zaljubio, možda bih je i prihvatio.“ Kada bi se tako nešto dogodilo da mogu kao i sada putovati i raditi što volim i da još uz to dođe i ljubav, zašto ne – iskreno je rekao simpatični Splićanin koji je zaključio kako s Banjolučankom ne može ostati u prijateljskim odnosima.

– Ne vjerujem u muško-ženska prijateljstva. Po svojem iskustvu i iskustvu mojih bliskih ljudi naučio sam da ako se muškarac i žena puno zbliže, kraju to dovede do emocija, barem s jedne strane. Takav odnos na duge staze nije održiv. Mislim da takva prijateljstva dovedu do veze ili do toga da nije prijateljstvo. Ponavljam, između Stankice i mene nema zle krvi, ali naravno da ne mogu biti najbolji prijatelj s nekim s kim sam bio u vezi – objasnio je Savršeni.

VIDEO Ana Begić Tahiri: Nakon "Bibinog svijeta" sam 10 godina bila izbrisana s televizije i filma

Komentara 3

PO
Polarus
19:07 03.09.2024.

štqa reče koliko godina imaš?! ovo na slikama ispod 6 bani nije...

MA
majeltomoguce
11:46 03.09.2024.

Jooj znate što ... Dakle dečko je doktor znanosti, profesor na faksu, nabildan, mlad, zgodan i ima kao problem pronaći djevojku - a nije homo ... Kog vi zezate??? Može birati i da stvarno želi imao bi već nekoga.

JU
JurekJuric
16:46 03.09.2024.

Mora da je strašan osjećaj kad vidiš s čim si spavao...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije