Modna agentica

FOTO Tihana Harapin Zalepugin na poseban način obilježila rođendan pokojnog supruga: 'Sve pršti od ljubavi'

Tihana Harapin Zalepugin
Foto: Instagram screenshot
1/10
20.07.2024.
u 17:56

Modna agentica je proslavila rođendan svog pokojnog supruga Saše Zalepugina, a objavila je i dirljivu poruku

Modna agentica Tihana Harapin Zalepugin u studenom 2022. godine izgubila je supruga, legendarnog televizijskog voditelja Sašu Zalepugina, a s kojim je proslavila čak 30 godina braka. Ovog je četvrtka obilježila rođendan svog pokojnog supruga, koji bi proslavio 93. rođendan. Naime, Tihana je podijelila fotografiju na kojoj pozira u društvu dugodlake chihuahue, a dok je ispred njih postavljena rođendanska torta od jagoda i šlaga. - Sve pršti od ljubavi prema Tebi - napisala je ispod fotografije. 

Podsjetimo, Saša i Tihana upoznali su se sredinom sedamdesetih baš na Hvaru kad je ondje Tihana radila kao manekenka, a on kao koreograf i režiser modnih revija. No, tad se dogodilo samo upoznavanje. Spojili su se tek 13 godina kasnije. Nakon četiri godine veze, Saša ju zaprosio na ljetovanju na Ibizi. 

- Presudno je bilo ljetovanje na Ibizi ‘92. u srpnju baš kad je i Sašin rođendan i gdje me zaprosio. Moj muž ne priča puno, ali zna puno toga reći u malo riječi. Kad smo slavili njegov rođendan, predložio mi je: ‘Ajmo tvoj rođendan proslaviti tako da se vjenčamo’. Moj je, naime, krajem kolovoza i pristala sam da se ne predomisli - svojevremeno je ispričala Tihana za Jutarnji list
Vjenčali su se 5. rujna iste godine na zagrebačkom Gornjem gradu. Kumovi su im bili hrvatski glazbeni menadžer Zoran Škugor i glazbeni producent Luko Bratičević.

 

 

VEZANI ČLANCI:

 

 

 

Tihana Harapin Zalepugin
1/21

 

Tihana je prošle godine u razgovoru za Story progovorila o tuzi koju osjeća nakon gubitka supruga, a tada je otkrila i kako sada obilježava posebne datume.

- Nikada nisam bila ljuta na njega što me je ostavio. Shvatila sam da je odlazak prirodni proces i nekako lakše prihvaćam činjenicu da su i meni 72 godine, da nemam previše vremena za uzaludne pokušaje. Sašin rođendan obilježila sam u našem voljenom Vrisniku s ljudima koji su i njemu mnogo značili. Bila je to neka vrsta hvarskih karmina. Zatim sam u Zagrebu okupila svoje najbliže prijateljice i našu godišnjicu braka obilježila sam u Okrugljaku, gdje smo godinama zajedno odlazili. Na prvi bračni ručak otišli smo upravo tamo pa smo to pretvorili u tradiciju. Eto, bio je uvijek tu negdje i vjerujem da se ponosi mojim malim ‘proslavama - rekla je tada.

 

VIDEO: Preminula je Shannen Doherty, glumica (53) najpoznatija po ulozi u seriji Beverly Hills

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije