Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vapaj upomoć

Gabriel Aubry: Halle Berry želi da moju kćer posvoji Olivier Martinez

gabriel aubry
Foto: pixsell
1/3
15.03.2012.
u 08:56

Bivši dečko slavne glumice boji se da će izgubiti kćer koju Halle želi odvesti u Francusku gdje bi započela novi život s Olivierom.

Borba za skrbništvo između Halle Berry i Gabriela Aubryja nikako da dobije sretan kraj. Dvoje bivših partnera kao da se natječe tko će više napakostiti jedno drugom, umjesto da se dogovore o dobrobiti svog djeteta.

Nakon svih okršaja koji su dospjeli do medija, kanadski model još je više podgrijao ionako tešku situaciju izjavivši kako se boji da mu Halle želi zauvijek oduzeti kćer.

– Želi Nahlu odvesti u Francusku gdje bi je posvojio Olivier Martinez – povjerio se Gabriel. Naime, glumica se posljednjih mjeseci trudi na sudu prikazati Aubryja  kao neodgovornog roditelja i potpuno mu oduzeti skrbništvo nad djetetom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije