Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezde pjevaju

Gledatelji ljuti zbog ispadanja Andree i Ivana: Katastrofa, još sam jutros mislila da je to neka šala

Foto: Dario Njavro/HRT
1/6
02.04.2023.
u 11:00

U sinoćnjoj emisiji 'Zvijezde pjevaju' show su napustili spisateljica i kolumnistica Andrea Andrassy i njezin mentor, frontmen grupe pravila Igre Ivan Penezić

U sinoćnjoj emisiji 'Zvijezde pjevaju' na redu je bilo i prvo ispadanje ove sezone koje je bilo poprilično neočekivano. Naime, show su napustili spisateljica i kolumnistica Andrea Andrassy (37) i njezin mentor, frontmen grupe pravila Igre Ivan Penezić (30) iako su prema broju osvojenih bodova od žirija bili pri samom vrhu ljestvice. S obzirom na to da o glasovima odlučuju i gledatelji na temelju ukupno osvojenih bodova Andrea i Ivan prvi su ispali iz showa. Scenarij koji se odvio na pozornici showa nemalo je iznenadio okupljene pa čak i voditeljicu Barbaru Kolar. . -Nisam vjerovala da će se ovo dogoditi - rekla je Barbara nakon s njihovog ispadanja. 

A čini se da njezino mišljenje dijele i brojni gledatelji koji su negodovali na društvenim mrežama nakon završetka showa. 

"Katastrofa!!! Ispali jedni od najboljih parova, a ostao Pažanin koji nema ni glasa ni sluha!!! ", "Nepravedno i bezvezno... Andrea uvjerljivo najbolji vokal", "Trebali su ispasti Ivana i onaj njezin partner, a ne Andrea i Ivan. Andrea i Ivan bili su mi favoriti", "Još sam se jutros nadala da je bila prvoaprilska šala", "Ovo je sramota i nije za gledat više".... samo su neki od komentara nezadovoljnih gledatelja. 

Ipak, bilo je i onih koji su odlučili još jednom svima rastumačiti da je ovo samo show. "Ljudi, shvatite da je ovo show. Mogu pjevati odlično i ispasti jer niste za njih glasali. A mogu pjevati loše i zbog glasova publike proći daleko dalje, sjetite se Ferlina i Battifiace. Ove godine je stvarno mnooogoo dobrih pjevača, i Andrea naravno. Ali i ovi što su "lošiji" nas znaju zabaviti i imaju publiku. I mislim da je to čar i dinamika showa, da odmah svi loši ispadnu ne bi bilo zanimljivo. Nemojmo samo širiti lošu energiju. Sretno svima u nastavku!", poručio je jedan od gledatelja. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

Podsjetimo, Andrea Andrassy i Ivan Penezić zatvorili su drugu emisiju s pjesmom 'Sve što znaš o meni' Arsena Dedića. - Vrlo solidno i lijepo, kao i prošli put - komentirao je Tolja dok je Danijelu ovaj nastup vratio u neka prošla vremena. Pohvalila je nastup i rekla Andrei da se opusti u idućoj emisiji, a s obzirom na njezin komentar očito se ni Danijela nije nadala tome da će Andrea i Ivan prvi napustiti emisiju. 

Andrea je nakon ispadanja rekla da joj je drago što su bodrile majka i prijateljica Domenica. - Meni je drago što je moja mama bila večeras. Jako mi je drago što sam sudjelovala, ekipa je super - rekla je Andrea. - Kratko, ali slatko - kazao je frontmen grupe Pravila igre na kraju emisije.

Foto: Dario Njavro/HRT

VIDEO Kedžo otvoreno o poremećaju koji mu je dijagnosticiran: 'Svako ustajanje bilo je teror u grudima'

Komentara 1

LI
liliZG
15:24 03.04.2023.

iz ovog smo naučili da samo popularni koji imaju svoju svitu koja zove i glasa prolaze, ne najbolji...ako sl puta ispadne onaj mali glumac koji još jedini zna pjevati , onda se ove godine "zvijezde pjevaju" mogu nazvati , zvijezdee pjevaju-najgori glas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije