SPORNO ZBRAJANJE

Gledatelji primijetili novu grešku s glasovima u 'Plesu sa zvijezdama', oglasili se i s Nove TV

Ples sa zvijezdama
Foto: Nova TV
1/11
22.03.2022.
u 13:41

Jedan je gledatelj na forum.hr-u primijetio kako Asim i Nika uopće nisu trebali doći u eliminacijski krug, budući da su imali više glasova žirija i publike od Ivane Čuljak i Ivana Jarneca, sudeći po onome što je objavljeno na kraju emisije. Greška je, ponovno, u grafici, kažu iz produkcije emisije

Lucija Lugomer i Marko Šapina ispali su u prošloj emisiji showa "Ples sa zvijezdama", nakon što su gledatelji na kraju više glasova dali Asimu Ugljenu i Niki Jelić.

No, jedan je gledatelj na forum.hr-u primijetio kako Asim i Nika uopće nisu trebali doći u eliminacijski krug, budući da su imali više glasova žirija i publike od Ivane Čuljak i Ivana Jarneca, sudeći po onome što je objavljeno na kraju emisije. 

Foto: Forum.hr

Naime, kako smo mogli vidjeti, Asim i Nika imali su 6,2 posto glasova publike, a Ivana i Ivan 5,3 posto. S obzirom da su Asim i Nika imali 6, a Ivana i Ivan 5 bodova od žirija, tako su, sudeći po objavljenom, među posljednja tri para trebali ući upravo Ivana i Ivan. 

Foto: Nova TV/Screenshot

Kako su nam potvrdili s Nove TV, problem je ponovno u njihovoj grafici, koja je pogrešno napisala postotak glasova publike za Ivanu i Ivana.

-  Došlo je do nenamjerne pogreške u prikazu grafike na ekranu, no ona nije utjecala na ukupni poredak. Ivana i Ivan osvojili su 15.3 posto glasova publike. Ispravnu grafiku prikazat ćemo u repriznom emitiranju emisije - kazali su nam s Nove TV. 

Podsjetimo, ovo je već drugi gaf grafike u emisiji uživo "Plesa sa zvijezdama". Naime, prije prvog nastupa Matije Lovreca i njegove partnerice Helene, Nova TV je prikazala da je taj par osvojio 17 bodova i zasjeo na sami kraj bodovne ljestvice. Njihov je nastup žiri na kraju ocijenio sa 16 bodova te su zaista završili na zadnjem mjestu, a 17 bodova bila je  greška grafike. S obzirom da 'Ples sa zvijezdama' ide uživo, takve greške se događaju. 

VIDEO: Dobitnika Večernjakove ruže Tina Kovačića dočekali bakljadom u Osijeku 

 

Ključne riječi

Komentara 1

BE
bezvrijedanyugodinar
14:02 22.03.2022.

Kad vidim onu šupoticu i mešina dobim proljev, a kad vidim žiri i još mi se povraća

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije