hollywood oplakuje

Glumica proživljava najteže dane, u 24 sata izgubila dva muškarca u svom životu

Nicole Kidman
Foto: Profimedia
1/10
26.06.2020.
u 16:20

Njih dvoje postali su bliski nakon što se Kidman rastala od Toma Cruisea, a Bing je konačno okončao svoju turbulentnu vezu s britanskom glumicom Elizabeth Hurley.

Holivudska glumica Nicole Kidman proživljava najteže trenutke u svom životu. Naime, u samo 24 sata preminula su za ovu glumicu dvojica važnih muškarca u njezinu životu - njezin prijatelj Steve Bing te bivši mentor Joel Schumacher.

Nicole Kidman
1/3

U utorak ujutro svjetski mediji prenijeli su vijest da je producent i filantrop Steve Bing, bivši partner Elizabeth Hurley s kojom je imao i sina, preminuo i to počinivši samoubojstvo skokom sa 27. kata zgrade u Los Angelesu.

Kidman i Bing bili su iznimno bliski prijatelji, osobito 2004. godine, kada ih se često moglo vidjeti na zajedničkim večerama, zbog čega su krenuli u to vrijeme napisi kako su njih dvoje u vezi, no glasnogovornik slavne Oskarovke je to demantirao.

"Ne, oni nisu par. Oni su, i uvijek će biti, samo dobri prijatelji", tvrdio je.

Njih dvoje postali su bliski nakon što se Kidman rastala od Toma Cruisea, a Bing je konačno okončao svoju turbulentnu vezu s britanskom glumicom Elizabeth Hurley. 

Izvori tvrde kako je Steve Bing u posljednje vrijeme bio iznimno depresivan, osobito nakon što je zbog pandemije koronavirusa morao otići u karantenu, a iza sebe je ostavio bogatstvo od 590 milijuna dolara.

Foto: Screenshoot Youtube

No, on nije jedini koji je preminuo ovaj vikend. Samo nekoliko sati prije negoli je doznala za Stevea Binga, glumica je oplakivala i bliskog prijatelja i slavnog redatelja, koji joj je svojedobno bio i mentor, Joela Scumachera.

Od njega se glumica oprostila i na svom Instagramu, uz napise kako joj je 'srce slomljeno' zbog smrti holivudskog vizionara, zahvaljujući kojem je i ostvarila svjetsku slavu nakon što je 1995. dobila ulogu u 'Batman Forever'.

Ključne riječi

Komentara 7

PR
prokurator
00:14 27.06.2020.

čovjek koji se bacio sa zgrade je imao 590 milijuna na banci??????????? uh, za nas prosječene ljude to je jako teško za shvatiti. ali je dokaz da novac ipak nije isto što i sreća.

KP
konzervativni_preporod
00:29 27.06.2020.

Hollywood leglo sotonizma i osuđivanih pedofila.. ili je saznao nešto što nije smio pa mu je netko pomogao da se "samoubije" ili je procurilo da je i sam bio umočen u sotonizam i pedofiliju pa je izabrao kukavičje rješenje.. kako god dovoljno je toj močvari ne davati novac osušit će se i nestati

Avatar Golum
Golum
10:39 27.06.2020.

Evo i ja placem od debilnog clanka!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije