Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kylie Jenner

Godinama je poricala kako je povećala grudi, a sada je svojim obožavateljima priznala sve

Foto: Instagram
1/9
28.07.2023.
u 23:00

Osnivačica Kylie Cosmeticsa i članica obitelji Kardashian - Jenner, Kylie Jenner konačno je priznala kako je bila ne estetskoj operaciji kojom je povećala grudi i sada žali zbog toga

Kylie Jenner (25) više ne skriva da je bila ne estetskoj operaciji. Članica poznate obitelji Kardashian-Jenner godinama je poricala kako je povećala grudi i tvrdila je kako osim filera u usnama, nije ništa mijenjala na svom tijelu, a sada je u finalu serijala "The Kardashians" priznala kako je povećala grudi i dodala je kako nije bila zadovoljna rezultatom. 

Ispričala je kako je na zahvatu bila nedugo prije nego što je ostala trudna s malenom Stormie, koja je rođena 1. veljače 2018. godine. - Povećala sam grudi prije Stormi, iskreni nisam mislila da ću imati dijete s 20 godina - rekla je osnivačica Kylie Cosmeticsa u epizodi "The Kardashians" koja se emitirala ovog četvrtka. Jenner je godinama tvrdila kako su za povećanje njezinih grudi zaslužni push-up grudnjaci, a ne estetski kirurzi. 

- Imala sam lijepe grudi. Prirodni grudi koje su bile jednostavno predivne. Savršene veličina, savršeno sve. Iz ove perspektive voljela bih da ih nisam povećala. Preporučila bih svima koji o tome razmišljaju da se na taj korak odluče nakon rođenja djece - iskreno je priznala Kylie.  Prije nekoliko godina svoje je obožavatelje na društvenim mrežama uvjeravala kako zahvaljujući push-up grudnjaku Victoria's Secreta uspijeva povećati svoje grudi.

VEZANI ČLANCI

- Koristim samo Bombshell grudnjak od Victoria’s Secreta.Vjerujte mi toliko je dobar da ga stalno nosim, čak su i moje sestre poludjele za njim - pisala je prije par godina na društvenim mrežama tvrdeći kako su joj su grudi povećale zahvaljujući grudnjaku.
U emisiji je govorila i o tome kako mnogi misle da je estetskim operacijama uništila svoje lice. 

- Jedna od najvećih zabluda o meni je da sam bila nesigurno dijete i da sam imala toliko operacija da sam promijenila cijelo lice, što je laž - rekla je tijekom razgovora sa sestrama Khloé i Kourtney Kardashian.

- Stavila sam samo filere, ne želim da ljudi misle kako sam uništila lice operacijama. Uvijek sam voljela sebe - još uvijek volim sebe - kazala je Kylie. Dobio sam samo filere. Ne želim da to bude dio moje priče - nastavila je mama dvoje djece.

VIDEO Joško Lokas ispričao kako zbog jedne pogreške u medijima zna tko su mu prijatelji

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Cera
Cera
06:19 29.07.2023.

sve pametne a kad rode čudit će se zašto im u pedesetim trebaju cipele s grudnjakom. Pa dosta više vreča, mnogi bi rekli ali ne usude se da ne budu ispljuvani kako bi malo i jabučica.Mene pljuj koliko hočeš no stvarno žene misle da je seksi kada ti treba pola sata da je obiđeš?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije