Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživa u novoj ulozi

Grubnić pokazao kako započinje tjedan: 'To što me Josip mrko gleda ne znači da nisam dobar'

Foto: Instagram
1/8
01.02.2022.
u 10:11

- Jako mi je važno raditi na sebi, privatno i poslovno, a druženje s Josipom je upravo to. Zahvalan sam, i jako jako sretan i uzbuđen zbog svega što dolazi - napisao je Marko Grubnić u opisu fotografije.

Stilist Marko Grubnić (40) u listopadu prošle godine preuzeo je voditeljsku palicu rubrike 'Ekstremni makeover' u sklopu IN magazina. Grubnić uz pomoć tima stručnjaka kandidate vodi od samog početka sve do kraja transformacije, a da je svom zadatku prionuo vrlo marljivo pokazao je i na svom Instagramu otkrivši kako se priprema za snimanje. 

- Ponedjeljak je dan za fonetičke vježbe... Ovo što me Josip mrko gleda ne znači da nisam dobar, to ustvari znači da je iznenađen koliko sam dobar, hahahaha... Šalu na stranu, meni je jako važno raditi na sebi, privatno i poslovno, a druženje s Josipom je upravo to. Zahvalan sam, i jako jako sretan i uzbuđen zbog svega što dolazi... - napisao je Marko u opisu fotografija na kojima pozira sa svojim fonetičarem. 

O svom televizijskom angažmanu Grubnić je nedavno progovorio i za Večernji list. 

– Televizija je moja velika ljubav. U showu “Ples sa zvijezdama” shvatio sam da je adrenalin koji se u meni pojavljuje prilikom pogleda na čuvenu “crvenu lampicu” nešto što me čini potpunim i sretnim – kazao nam je Marko koji se dotakao i svog privatnog života. Priznao je i da mu je velika želja da se ostvari u očinskoj ulozi, no zbog raznih okolnosti, to je u Hrvatskoj preteško.

– Moja najveća želja u životu jest da postanem tata, vjerujem da će tada moj život dobiti potpuni smisao. U Hrvatskoj je koliko sam čuo to zaista težak i poseban proces za koji ja osobno nemam ni hrabrosti ni volje... – iskreno nam priča stilist, no dodaje da će svakako učiniti sve da se to dogodi i otkriva da radi na tome. – Ali ne u Hrvatskoj... Živimo u 21 stoljeću, cijeli svijet nam je na dlanu i apsolutno je sve moguće, a kada netko nešto jako želi, nađe i način – kaže Grubnić kojemu je prošlo ljeto bilo jedno od najljepših. Naime, u lipnju prošle godine se zaručio, a svoju sreću nije mogao sakriti stoga je prekrasne fotografije podijelio s pratiteljima. 

Foto: Nova TV

VIDEO Ksenija Pajić nominirana je za Večernjakovu ružu: "Ljudi su željni nasmijati se, malo se opustiti"

 

Ključne riječi

Komentara 3

SU
suco
11:25 01.02.2022.

A zašto je ovaj tip na slici toliko retuširan da izgleda kao Stanjin u najboljim danima.

PE
PetrusManus
11:18 01.02.2022.

Sva sreća da se nemrete razmnožavati.

Avatar tabadjija
tabadjija
10:36 01.02.2022.

Jako zanimljiv clanak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije