s obiteljskih druženja

Gvardiolov tetak podijelio nepoznate detalje o nećaku pa se osvrnuo i na izjave Joška Jeličića: Naći ćemo mu Dalmatinku

Foto: HRT screenshot
1/10
06.12.2022.
u 12:14

Damir Kalapač je i sam bio hrvatski reprezentativac, a svog nećaka ne može dovoljno nahvaliti. Kazao je kako Gvardiol ima izniman talent za sport, te da je ovo tek početak jer ga čeka svijetla budućnost.

Damir Kalapač, tetak Joška Gvardiola otkrio je neke nepoznate detalje o njemu. Kalapač je i sam bio hrvatski reprezentativac, a svog nećaka ne može dovoljno nahvaliti. Kazao je kako Gvardiol ima izniman talent za sport, te da je ovo tek početak jer ga čeka svijetla budućnost.  

"On je čudo od nogometaša. Pratim njegov cijeli sportski put i otpočetka sam znao kako posjeduje izniman sportski talent. Isplatile su se godine truda, rada i odricanja te pune posvećenosti nogometu. Ovo je tek početak, pred njim je svijetla budućnost" rekao je za Novi list

Dodao je i ga je s njegovim ocem Tihomirom vodio na probnu utakmicu u NK Zagreb pa na Trešnjevku dok ga na kraju nije uočio trener Miroslav Davidović. 

"Kad je Joško imao desetak godina, njegov otac Tihomir i ja vodili smo ga na probnu utakmicu u NK Zagreb. Tada nije prošao, bio je jako razočaran, a idući pokušaj bio nam je na Trešnjevci. Igrali su protiv Dinama, izgubili 5:2, a Joško je zabio oba gola. Njegovu spretnost i okretnost uočio je trener Dinama Miroslav Davidović, koji mu je ponudio da zaigra za njih, a sve ostalo je povijest", prisjetio se. 

Kazao je kako je njegov nećak iznimno čvrst i bistar u glavi, te da čak o na obiteljskim druženjima strogo prati što će pojesti. 

"On je iznimno čvrst i bistar u glavi te mislim kako će uvijek ostati jednako skroman i dobar. To je ipak stvar kućnog odgoja koji mu je usađen od malih nogu i tu nema straha. Uvijek mi je simpatično vidjeti na obiteljskim druženjima kako strogo prati što će pojesti, koliko kalorija unosi i slično. Odmah se sjetim sebe u tim godinama", izjavio je. 

Osvrnuo se i na izjave Joška Jeličića koji je u HRT-ovoj emisiji kazao kako  "sponzoruše čekaju u niskom startu za Gvardiola". 

"Ma naći ćemo mi njemu neku našu domaću curu, Zadranku i Dalmatinku. Za pravog momka treba i prava cura", našalio se Kalapač.

VIDEO Zvijezda serije 'Kafić Uzdravlje': Preminula je glumica Kirstie Alley

 

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
14:25 06.12.2022.

Kalapać? Reprezentativac u čemu i kad ? U Yugi u pikulanju. Joško lako češ se ti obranit od sponzoruša al čuvaj se ovakvih parazita.

NE
neberemed
14:22 06.12.2022.

on ne želi curu,nego tetu,evo mislim da je danijela bacila oko od kad ju je graško torpediral nije se baš izjašnjavala o muškima.bradu ne brije,to mu je velki plus.ma pustite dečka na miru,meni je moj ujak rekal ko pubertetliji,sam gacaj.

LO
Loris
14:24 09.12.2022.

Tetak je postao naporan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije