Nastavak afere Celebgate

Hakeri objavili nove fotografije gole Jennifer Lawrence, ali i Anne Kendrick

Jennifer Lawrence
Foto: Columbia Pictures/Screenshot
1/3
27.09.2014.
u 09:08

Iako je objavljeno i 87 fotografija Anne Kendrick, ni na jednoj nije gola. Na udaru je i Cara Delevingne

Nastavlja se afera CelebGate i ponovno su na udaru ljepotice - Jennifer Lawrence i Anna Kendrick čije su se fotografije pojavile na 4Chanu i Redditu.

Jennifer Lawrence obnažena je, a objavljeno je 55 njezinih fotografija. Hakeri su se najviše okomili upravo na nju jer je zbog kršenja privatnosti angažirala odvjetnike i najavila da će tužiti svakoga tko objavi njezine fotografije.

 Objavljeno je i 87 fotografija Anne Kendrick, no ni na jednoj nije gola. Na udaru je i Cara Delevingne, a u ovoj najnovijoj seriji objavljenih fotografija našle su s i fotografije Misty May-Treanor, Alexandre Chando, Kelli Garner, Brooke Burns, Lauren O'Neil te Briane Evigan. 

Tijekom afere "CelebGate" dosad je hakirano više od 100 mobitela, a već je bilo nekoliko serija objavljivanja golišavih fotografija. Među žrtvama hakera našle su se i Kim Kardashian, Rihanna, Scarlett Johansson, Kaley Cuoco, Vanessa Hudgens...

>> Hakeri opet napali: 'Iscurile' gole fotke Kim Kardashian i Avril Lavigne

>> Javio se haker koji je objavio fotke Jennifer Lawrence, prijeti i objavom kućnog videa!

Komentara 3

Avatar Radoboj_
Radoboj_
10:54 27.09.2014.

Gledao sam dosadašnje fotografije. NIšta posebno, na internetu ima bezbroj prekrasnih žena, osobito golih, kojima ove nisu ni do koljena. Jedino što su slavne, ali sve je to ionako samo iluzija.

SE
sestrićna
13:26 27.09.2014.

Radoboj_...potpisujem svaku riječ..

TO
tony9456
19:35 27.09.2014.

samo čekam emmu watson :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije