lijepe vijesti

Holivudska glumica postala mama, osvanule prve fotografije iz rodilišta

Foto: Profimedia
1/14
06.07.2024.
u 23:30

Vanessa je svoju trudnoću svijetu prvi put otkrila na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Oscar. Tamo se pojavila u crnoj, pripijenoj haljini do poda, a trudnički trbuh jasno je bio vidljiv.

Glumica Vanessa Hudgens (35) i njezin suprug, profesionalni igrač bejzbola Cole Tucker (28), jučer su postali roditelji, prenosi Daily Mail. Naime, fotografi su uhvatili novopečenu majku kako s djetetom u naručju uz pratnju medicinske sestre,Tuckera i ostalih članova obitelji u kolicima izlazi iz bolnice u Santa Monici. Pritom je bolničarka gurala kolica, dok se otac djeteta pobrinuo za torbe sa stvarima. 

Vanessa na fotografijama izgleda ponosno i sretno dok u rukama drži bebu umotanu u bijelu dekicu s tankim plavim prugama, a glavicu joj prekriva kapica od meke tkanine. Hudgens je bila odjevena u plavi gornji dio pidžame i crnu trenirku. Njezina crna kosa bila je skupljena u rep i nosila je crne naočale s debelim okvirima. Istovremeno Cole je cijelo vrijeme pazio svoju suprugu i novorođenče te utovarivao njihove stvari u auto. Na sebi je imao vodeno plavu majicu s kapuljačom, kratke hlače i sandale. Vrijedi napomenuti kako član MLB franšize Los Angeles Angelsa danas slavi 28. rođendan, a tom prilikom na Instagramu se oglasila Vanessa, koja je svom suprugu poklonila najljepši rođendanski dar. - Sretan rođendan mome komadiću raja. Ti svijet činiš ljepšim mjestom samim time što postojiš - napisala je u opisu objave.

Glumica je jednom prilikom izjavila kako će svojoj djeci pokazati sve filmove i serije na kojima je radila: - Svojoj ću djeci pokazati sve svoje projekte. Zato sam kroz svoju karijeru i donosila takve odluke. Željela sam biti sigurna da će, jednom kad budem imala djecu, ona imati nešto za gledati u svakoj dobi - rekla je Hudgens.

Vanessa i Cole svoju su romansu započeli 2021. kad su se upoznali na Zoom meditaciji tijekom pandemije koronavirusa. Par se zaručio nakon dvije godine veze, u veljači 2023., a zaruke su okrunili raskošnim vjenčanjem deset mjeseci kasnije u Meksiku. Njihova ljubav ovjekovječena je prinovom čiji se spol još uvijek ne zna.  

VEZANI ČLANCI:

  

Podsjetimo, Vanessa je svoju trudnoću svijetu prvi put otkrila na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Oscar. Na dodjeli prestižnih kipića imali smo priliku vidjeti golog prezentera, potrganu haljinu glavne glumice, pad na crvenom tepihu, ali i neke lijepe vijesti. Za njih se ovoga puta pobrinula Hudgens.

Ova 35-godišnjakinja je već na crvenom tepihu zagrijala atmosferu, a upravo je tako potvrdila ono o čemu se nagađa već tjednima. Radi se o dolasku prinove u njezinu obitelj. Naime, zvijezda "High School Musicala" čeka prvo dijete sa svojim suprugom Coleom Tuckerom. Na dodjelu Oscara došla je u crnoj, pripijenoj haljini do poda, a trudnički trbuh jasno je bio vidljiv. Svoju sreću glumica nije skrivala, a trbuščić je i dodirivala. Za ovu priliku glumica je svezala kosu te nosila jako šminku.

GALERIJA: Holivudska glumica postala mama, osvanule prve fotografije iz rodilišta

1/11

Njezino tijelo u drugom stanju jasnije je bilo vidljivo u haljini za koju se odlučila za odlazak na afterparty Oscara. Radi se o zabavi koju organizira Vanity Fair. Naime, Vanessa je za ovu prigodu odabrala prozirnu, crnu, dugačku i široku haljinu ispod koje se moglo vidjeti kakvo donje rublje nosi, a isticao se i njezin dekolte. Glumica je nakon Oscara svoje duge, tamne uvojke pustila te spremno i odlično raspoložena pozirala medijima.

Inače, vijest o trudnoći dolazi tri mjeseca nakon što su se Vanessa i Cole vjenčali pred najbližim prijateljima i obitelji u Meksiku. Već neko vrijeme se šuška da je Vanessa trudna, no ona o tome nije željela govoriti. Hudgens i Tucker upoznali su se prije tri godine preko Zooma, na grupnoj meditaciji usred pandemije koronavirusa. Nekoliko mjeseci kasnije potvrdili su vezu, a potom su se i zaručili. Glumica je za Today Show jednom prilikom izjavila da je odmah znala da je Cole onaj pravi.

VIDEO: Goran Višnjić na predstavljanju Rimčevog robotaksija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije