TATJANA IVANOVIĆ

Hrvatica osvojila žiri njemačkog Superstara: 'To je bilo čarobno'

Tatjana Ivanović
Foto: Screenshot
1/4
24.03.2023.
u 12:39

Mlada pjevačica se prije tri godine natjecala i u švicarskom Voiceu, kada je oduševila sve nakon što je s bakom iz Hrvatske pjevala 'Ružu crvenu'. U ovogodišnjem Superstaru pojavila se dva puta, a samo je korak dijeli do ulaska u emisije uživo

Hrvatica Tatjana Ivanović, koja trenutno živi u Švicarskoj, pojavila se na audiciji njemačkog SuperStara, koji na njemačkom RTL-u ide već dvadesetu sezonu. Oduševila je žiri i jednoglasno si osigurala prolazak dalje.

Na audiciji je pjevala pjesmu 'All I want' pjevačice Olivije Rodrigo. Žiri ju je tijekom nastupa oduševljeno slušao te su imali samo riječi hvale. "Ovo je bilo jako lijepo", poručio je žiri i jednoglasno odlučio da Tatjana nastavlja natjecanje.

Tatjana je proteklog vikenda ponovno nastupila, ovog puta pjevajući duet. Naime, natjecatelji su prvo pjevali na Mallorci, a zatim su odletjeli na Tajland. Tatjana je s natjecateljem Kiyanom Yousefbeikom pjevala “The Joker And The Queen”, pjesmu koju u originalu pjevaju Ed Sheeran i Taylor Swift. Posebne komplimente udijelio joj je član žirija Dieter Bohlen, inače autor i osnivač legendarnog pop dua Modern Talking. 

- Sada se konačno dogodilo ono što sam čekao cijeli dan. To je bilo čarobno! - kazao je Bohlen i zagrlio ih oboje. Bez riječi je bio i drugi član žirija Pietro Lombardi, koji je pobijedio u osmoj sezoni ovog showa, također je bio bez riječi, baš kao i njegova kolegica Leony. Čertvrta članicažirija Katja Krasavice je njih dvoje promatrala iz druge perspektive: 

- Pa, da vas ne poznajemo, moglo bi se pomisliti da ste tek zaljubljeni par. Sjajna gluma - komplimentirala im je Katja. Za Tatjanu i ostale sudionike još je preostao jedan eliminacijski krug, a onda slijede emisije uživo. 

Inače, Tatjana se prije nekoliko godina natjecala i u švicarskom The Voiceu. Tada ju je podržala i njezina baka Dragica, koja je došla iz Hrvatske kako bi pratila nastup unuke.

Nakon što je unuka s oduševljenjem pričala žiriju o svojoj baki, i ona je pozvana na pozornicu. Baka i unuka zajedno su otpjevale 'Ružo moja crvena' i izvedbom očarale žiri i publiku. Tatjana je bila jedna od 56 natjecatelja koji su se borili za ulazak u finale, no naposljetku se nije uspjela plasirati.

Tatjana se osim pjevanjem bavi i gimnastikom, a aktivna je i na društvenim mrežama. Na Instagramu objavljuje fotografije iz privatnog života i s pjevačkih natjecanja.

Svi članovi obitelji Ivanović inače su dobro poznati hrvatskoj zajednici u Švicarskoj, a pogotovo njen otac SLobodan Buco Ivanović, dugogodišnji član tamburaškog sastava Alkari. 

VIDEO: Stavros nam se javio iz bolnice i otkrio kako se osjeća: idem na zračenje, jako mi je loše

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije