Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nedavno rodila

Hrvatska Kim Kardashian objavila glamuroznu fotku i pokazala bujni dekolte

Foto: Instagram
1/11
22.08.2020.
u 19:00

Fotke atraktivne Perić inače privlače mnogo pažnje, a trudi se snimati ih na atraktivnim lokacijama. Nedavno je postala majka, a kako često pokazuje figuru u badiću mnogi ne mogu vjerovati da je rodila prije pola godine.

Naša make up artistica Jelena Perić koju su mnogi zapamtili po sličnosti s reality zvijezdo Kim Kardashian objavila je glamuroznu fotku u šarenoj haljini, koja je istaknula njezine bujne grudi. 

Jelena je uz fotku napisala: "Ovo se dogodi kad mama i tata pronađu vremena za sebe".

Foto: Instagram screenshot

Fotke atraktivne Perić koju na Instagramu prati milijun ljudi inače privlače mnogo pažnje, a trudi se snimati ih na atraktivnim lokacijama. Nedavno je postala majka, a kako često pokazuje figuru u badiću mnogi ne mogu vjerovati da je rodila prije pola godine. 

Podsjetimo, Jelena je sina dobila sa zaručnikom, bivšim nogometnim reprezentativcem Igorom Bubnjićem, s kojim je nedavno kupila kuću. Nedugo nakon što je objavila informaciju da čeka prinovu, Jelena je snimila i video u kojem je obožavateljima otkrila kako se osjećala u prvom tromjesečju trudnoće. Priznala je kako joj je bilo teško i osjećala se deprimirano i povukla se na neko vrijeme s društvenih mreža.

– Bila sam umorna i ništa nisam mogla i nisam mogla normalno funkcionirati, ne očekujete da će hormoni tako utjecati na vas. Sada se na početku drugog tromjesečja osjećam super – rekla je tada Jelena koja je otkrila i kako se osjećala kada je saznala da je u drugom stanju. - Bila je to eksplozija emocija i odmah smo obavijestili moju mamu i Igorove roditelje i taj dan neću nikada zaboraviti - ispričala je Jelena.

Ključne riječi

Komentara 1

PI
Piksy
19:31 22.08.2020.

Vrlo bitna vijest za covjecanstvo..svaka cast👏👏👏

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije