Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Martina Vrbos

Hrvatska pjevačica koja živi u Beogradu radila je u striptiz klubu dok je živjela u New Yorku

Beograd: Poznati na otvorenju salona za kosu Extension Studio
Foto: Antonio Ahel/PIXSELL
1/7
10.01.2024.
u 21:00

Imala sam točku onako u toplesu, meni je veći problem bio što mi je donji dio kratak nego što sam gore gola, ispričala je jednom prilikom Martina Vrbos

Pjevačica Martina Vrbos u jednom je intervju otkrila kako je tijekom studija jedan period živjela u New Yorku te je ispričala kako je u tom periodu radila u striptiz baru kako bi zaradila novac za snimanje albuma. 

- Sjećam se kada sam sa 18 godina krenula za New York, niti sam razmišljala gdje ću, ni što ću... Radila sam tada u striptiz klubu,  imala sam svoju točku. Gledala sam kako da zaradim, kako da snimim album, a u isto vrijeme sam završavala Ekonomski fakultet - ispričala je pjevačica iz Rijeke u intervju za IN Magazin jednom prilikom. Otkrila je kako su joj roditelji bili zabrinuti dok je živjela u Americi.

-  Moji roditelji su se brinuli, kako ću sama... Da sada treba da krenem, mnogo bih više brinula... Tada, pjevala sam, imala sam točku onako u toplesu, meni je veći problem bio što mi je donji dio kratak nego što sam gore gola. Stalno sam razmišljala kako mi stražnjica izgleda, ali sam se tješila da su Amerikanke debele, te ja sigurno mogu proći. I dobro sam zaradila, snimila album i eto vratila se - prisjetila se Martina koja već godinama živi u Srbiji gdje se udala za Beograđanina Bogoljuba Vidakovića. 

Beograd: Poznati na otvorenju salona za kosu Extension Studio
1/26

Srpski javni servis RTS krajem prosinca objavio je tko je u užem izboru za njihovog predstavnika na Euroviziji. Na popisu su brojna poznata lica, a među izvođačima se našla i Martina Vrbos koja će izvesti pjesmu 'Da me voliš'. Vrbos je bila prilično odsutna s estrade i izgleda da je ovo njezin novi pokušaj povratka. Vrbos je nedavno otkrila i kako je dobila borbu s viškom kilograma, koju je godinama vodila i priznala je kako je izgubila 50 kilograma i sada se osvrnula na činjenicu kako se često više pisalo o njezinom izgledu i kilogramima, nego o njezinoj glazbenoj karijeri.

- Znaš, ako ti napišeš, Martina je izdala ''Zašto mi ne daš da te volim'' ili - Martina je smršavila 50 kilograma. Ajmo sad, što otvaraš? Otvaraš ovo gdje je smršavjela, ja samu sebe otvaram i kažem "Bože stvarno sam smršavjela, daj da vidim....Uvijek je kilaža bila važnija nego moje pjevanje. Što je žalosno jer ja mislim da ja stvarno imam glas koji bi trebao malo više prostora nego moje kile - rekla je Vrbos za IN Magazin

VIDEO Tko je tajanstvena supruga omiljenog voditelja? Upoznali su se na HRT-u, a ona izbjegava medije

Komentara 1

KU
kublajkhan
11:41 11.01.2024.

Da je bila više od striptizete, teško bi jadna skupila za album. Tko bi to platio?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije