Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Darežljiv

Hugh Jackman na setu "Jadnika" svima kupovao listiće za lutriju

Hugh Jackman
pixsell
11.01.2013.
u 10:08

Njegova velikodušnost uistinu je nevjerojatna – izjavio je Eddie Redmayne, Jackmanov kolega

Eddie Redmayne s Hughom Jackmanom glumi u "Jadnicima", a otkrio je da je Australac na snimanju bio zadužen za održavanje dobre atmosfere.

– Svima nam je podizao raspoloženje i svakog petka svim glumcima i ekipi sa seta kupovao listiće za lutriju. Njegova velikodušnost uistinu je nevjerojatna – izjavio je Eddie.

Glumac je rekao i da mu je bilo zadovoljstvo gledati kako glumci s A-liste, Jackman, Russell Crowe i Anne Hathaway igraju svoje uloge.

– Ima nešto jako prizemno u tome kad gledate njih kako vježbaju svoje glasove. Učiti od drugih glumaca nije samo posao, to je učiti kako uopće postojati. Gluma je jako zbunjujući svijet. Od nikoga postanete netko, to su stalne oscilacije koje vam je teško pojmiti, pa učim gledajući druge – rekao je Redmayne.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije