pjevačica i voditeljica

Ida Prester otkrila kako ju je posramio 6-godišnji sin Rio: 'Ja znam sve, a ti ništa! Kako to?'

Foto: instagram
1/7
21.06.2023.
u 10:50

Ida je majka dvojice dječaka Roka i Ria, a sada se prisjetila jednog njihovog razgovora koji ju je ostavio bez teksta. Tema je naravno bila aktualna - nogomet.

Pjevačica i voditeljica Ida Prester (44) na društvenim mrežama svoje pratitelje često uveseljava anegdotama, a ovog puta s njima je podijelila i jednu crticu iz obiteljskog života. Ida je majka dvojice dječaka Roka i Ria, a sada se prisjetila jednog njihovog razgovora koji ju je ostavio bez teksta. Tema je naravno bila aktualna - nogomet.

"Roko i Rio pričaju o nogometu, jedino o tom pričaju u zadnje vrijeme. Modrić igra za Real Madrid, a Gvardiol za Leipzig, Majer je mlad, ali dobar.. Ja: Otkud vi sve to znate?? Kak to dođe do vas? Rio (6): Ja sam rođen u Beogradu, a znam sve o hrvatskim nogometašima. A ti si rođena u Hrvatskoj, a ne znaš ništa! Kak to?", napisala je Ida i dodala "Isuse. Rešio me mali 🤣". 

Njezin status nasmijao je brojne pratitelje, a Ida se u komentarima nadovezala i rekla da mora proguglati malo da ima bar jednu zajedničku temu sa sinovima. 

Ida je nedavno na svom je Instagramu pratitelje oduševila i fotografijom iz prošlosti i porukom koju je sama sebi napisala u tinejdžerskim danima i mnoge oduševila svojom objavom. - Pripremamo kuću za uređenje. Prekopavam po uspomenama iz svoje stare djevojačke sobice i rješavam se nepotrebnog. Među ljubavnim pismima iz srednje škole, spomenarima i tekstovima omiljenih pjesama, naiđem na ovu poruku samoj sebi iz 1995.  Tko zna kakve brige su tad bile u glavi ove 16-godišnjakinje.. Evo 30 godina kasnije i dalje na istom zadatku 😊 Samo hrabro, mala, bit će sve ok.. - napisala je Ida u opisu fotografije iz tinejdžerskih dana na čijoj je poleđini bilo ispisano "Poruka samoj sebi! Budi sretna, Ida 5.9.1995.". 

Foto: Instagram

Ida je ranije sa svojim pratiteljima podijelila i jednu novost u gradu Zagrebu koja ju je potpuno oduševila. Naime, pjevačica je nedavno dana sa suprugom Ivanom Peševskim i sinovima Rokom i Riom prošetala Martićevom ulicom i ostala oduševljena onime što je tamo zatekla, a sve je pokazala i na svom Instagramu uz fotografiju i video zapis. 

VEZANI ČLANCI:

"Mala Martićeva, kakva super ideja. Dnevni boravak na otvorenom! Ulica je zatvorena za promet i pretvorena u pješačku zonu na kojoj su iscrtani motivi keramičkih podova starogradskih zgrada i haustora. Ovo su postojeći podovi naših zagrebačkih zgrada, ništa nije izmišljeno! Kakva ljepota. Autor je Osječanin Boris Bare, street art umjetnik. Bravo, ljudi!", napisala je pjevačica.

 

VIDEO Odlična atmosfera na prvom zajedničkom koncertu Colonije, Karme i grupe ET

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije