ljubavne ponude

Irena nakon ispadanja iz showa: 'Jedan mi nudi 3000 eura da živim kod njega i nosim štikle'

Foto: RTL
1/7
04.03.2020.
u 13:11

Iako joj romansa s Mirom nije uspjela, Irena ne skriva da joj udvarača ne nedostaje.

Nakon što je napustila farmu Mire Vojvodića u Donjoj Jelenski Irena Slopšek osvrnula se na svoj neočekivani odlazak s imanja, a otkrila je i kako se nakon showa susreće s brojnim ljubavnim ponudama.

– Iznenadila sam se kad sam doznala da prva odlazim s farme. Mislila sam da će mene drugu izbaciti – priznala je Irena za RTL.tv i otkrila kako smatra da je Tatjana imala prste u njezinu izbacivanju iz showa.

1/8

– Ona i Miro sve su se dogovorili, ali on je promijenio svoju odluku. Marijana mi je poslije rekla da je čula kako mu govori: ''Zašto si izbacio Irenu, trebao si prvo izbaciti Marijanu, nije takav bio dogovor'' – rekla je Irena kojoj je pojavljivanje u showu donijelo i brojne ljubavne ponude. Iako joj romansa s Mirom nije uspjela, Irena ne skriva da joj udvarača ne nedostaje.  

– Ima puno muškaraca koji mi se javljaju. Prestrašno, nude mi svašta. Jedan mi nudi tri tisuće eura samo da živim kod njega. Kaže da ne moram ništa raditi, samo da budem kod njega doma i da, ako mogu, nosim štikle, ali nema veze ako neću. Pitala sam ga je li to sigurno i rekao mi je da jest, da će mi odmah uplatiti pet tisuća eura na račun kao polog, da vidim da se ne šali ľ kazala je Irena koju takve ponude, kaže, zabavljaju.

Komentara 7

Avatar FalusBonus
FalusBonus
16:42 04.03.2020.

preksutra bu dva dana kak ne piješ

Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
18:10 04.03.2020.

"...Irena nakon ispadanja iz showa: 'Jedan mi nudi 3000 eura da živim kod njega i nosim štikle'..."___A ne hvala, ni da ti meni platiš 3000 Eura (mjesečno!)...

Avatar comandante
comandante
10:04 05.03.2020.

pa šta čekaš... zar to i nije bio cilj?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije