Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rat na instagramu

Ivan Herceg progovorio o vezi sa slovenskom pjevačicom, a ona otkrila šokantne detalje!

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/3
14.12.2018.
u 13:45

Iako su se  zajedno pojavljivali na nekim eventima držeći se za ruke i grleći se, Herceg nikada nije javno govorio o svojoj vezi

Početkom godine počele su curiti informacije da je naš poznati glumac Ivan Herceg u vezi s Ninom Donelli, pjevačicom u usponu, koja se pokušava probiti na hrvatsku scenu.

Vezu je potvrdila Nina, u intervjuu za Exkluziv: – Važno je imati podršku osobe koja je pokraj tebe svaki dan. O Ivanu ne želim pričati i naš je dogovor da ne pričamo u javnosti o vezi i ne stavljamo fokus na to – rekla je lijepa pjevačica.

Glumac i pjevačica navodno su se upoznali preko zajedničkih prijatelja, a izvor za magazin Story tada je otkrio da je Ivan bio jako angažiran oko pjevačice i njezine karijere.

Iako su se  zajedno pojavljivali na nekim eventima držeći se za ruke i grleći se, Herceg nikada nije javno govorio o svojoj vezi. 
Ipak, izgleda da je odlučio okrenuti ploču te je uz fotku s izleta u Amsterdam, koju je objavio na privatnome Instagramu, napisao i izjavu koja je u suprotnosti sa svime što je Nina dosad tvrdila: – Zamolit ću drage novinare da ne pišu napamet i reći da nisam ni u kakvoj vezi s poštovanom gospođicom Ninom Donelli niti sam ikada bio!

 

 

Nakon Hercega, na Instagramu se javila i Nina:  – Već dva dana mi telefon ne prestaje zvoniti od poziva brojnih novinara i upita o mojem odnosu s poštovanim gospodičićem Ivanom Hercegom. Mogu samo kazati da ja kao djevojka s 21 godinom ne trebam partnera od 38 godina kojeg ću ja financirati i brinuti se o njemu. I to je sve što ću reći na ovu temu! Vidimo se i uživamo na mojim brojnim koncertima ovih dana! 

 

Podsjetimo, ovaj je glumac prije 21-godišnje Slovenke navodno bio u vezi s brojnim poznatim Hrvaticama poput Anite Dujić, Ane Majhenić, Petre Dugandžić, Tatjane Jurić i Ecije Ivušić.

Ključne riječi

Komentara 35

DU
Deleted user
15:53 14.12.2018.

Mlada je, ali metnula mu je propisno...😋

ST
Stručnjak
15:41 14.12.2018.

A i ovo uzdisalo od glumca mi je čudno

DO
domagoj1492
15:06 14.12.2018.

Biljak sve skupa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije