SRETNI TATA

Ivan Rakitić ponosno pozirao s princezom Adarom

Ivan Rakitić
Foto: Nick Potts/Press Association/PIXSELL
1/3
03.11.2016.
u 18:04

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić utjehu od poraza njegove Barcelone protiv Manchester Cityja pronašao je u zagrljaju svoje obitelji. Na društvenim mrežama objavio je fotografiju na kojoj u naručju drži svoju najmlađu princezu, šestomjesečnu kćerkicu Adaru. Fotografija je raznježila sve Raketine fanove koji su ga obasuli lijepim riječima i komplimentima, a u kratkom vremenu dobio je i više od 60 tisuća likeova.

Obitelj je na prvom mjestu

Mala Adara početkom rujna imala je zdravstvenih problema zbog kojih je tata Ivan propustio početak priprema za utakmicu reprezentacije protiv Turske, a zgoditak na toj utakmici posvetio je upravo njoj. Ivan je tada kazao da mu je obitelj na prvom mjestu, a to često pokazuje i na društvenim mrežama. Uz Adaru, Ivan i supruga Raquel imaju i trogodišnju Altheu.

 

#princesadepapa #teamo #6meses #adara 😍❤️️ @raquel_mauri

A photo posted by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

>>Ivan Rakitić ostao u Barceloni zbog zdravstvenih problema kćeri Adare: Obitelj je na prvom mjestu

Komentara 1

BA
barbika1
19:56 03.11.2016.

kakva poza boze mili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije