LJUBAV JE NA SELU

Jednog farmera čeka izbacivanje, a Valentina će napraviti scenu pred Tonijevom obitelji

Foto: RTL
1/15
27.10.2024.
u 10:40

U Ceriću Toni sprema feštu za obitelj i prijatelje koja će pokazati da neki još uvijek sumnjaju u njegov odabir

Večeras od 20.15 sati na RTL-u slijedi nova epizoda showa 'Ljubav je na selu', a prije prvih izbacivanja, farmeri će još malo testirati svoje dame. Ilija će svojim odabranicama pripremiti izazov pravljenja pite. Pobjednica će dobiti vrijednu nagradu, a neke će natjecateljski duh potpuno obuzeti pa će se posebno željeti iskazati. Darko će svoje Brankicu, Anamariju i Gabrijelu povesti na bazen. A kad doznaju da ne zna plivati, odlučit će ga podučiti.

„Nije mi bilo svejedno“, priznat će farmer, a nakon što pobijedi strah od vode, jednu će svoju damu pokušati pridobiti neočekivanim pozivom i iskazivanjem emocija. I Željko još nije siguran koga će prvog poslati doma pa se nada da će mu radna akcija u vrtu, ali i vruće kupanje na jezeru pomoći pri toj odluci. Jedna njegova kandidatkinja posebno će se opustiti i pokazati se u potpuno novom svjetlu. Zlatko će svoje dame odlučiti iznenaditi pripremom čobanca, no ni to neće proći bez prepirki i njegovog šefovanja.

VEZANI ČLANCI

Ivica i cure kišno vrijeme kratit će međusobnim druženjem i škakljivom igrom koja će završiti poljupcima, i to ne samo s jednom od njih. Ivu čeka napeto izbacivanje, a odluka koju će donijeti iznenadit će sve! U Ceriću Toni sprema feštu za obitelj i prijatelje koja će pokazati da neki još uvijek sumnjaju u njegov odabir. Zbog Valentininih sarkastičnih komentara upućenih drugima za stolom smirivat će je čak i farmer, a kad krenu karaoke, a Toni zapjeva s Vivien, ljubomorna Valentina napustit će tulum.

GALERIJA Znate li kako doista izgleda majka Marka Grubnića bez imalo photoshopa?

1/14

„Voli šefovati“, kazat će Tonijeva sestra pa priznati da ima drugu favoritkinju. „Nadam se da nisam slijep u ljubavi“, poručit će Toni. Kako je završila rasprava i koga je izbacio Ivo, pokazat će nova epizoda 'Ljubav je na selu', večeras od 20.15 sati na RTL-u. Nova epizoda dostupna je i na platformi Voyo, 24 sata prije prikazivanja na televiziji.

VIDEO Odlazan na misu ili trčanje? Lidija Bačić nam je otkrila što joj je draže

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije