17 godina zajedno

Jelena i Novak Đoković proslavili godišnjicu braka, ona objavila seriju zajedničkih fotografija: 'Tinejdžeri'

Foto: Hrvatski hrvački savez
1/13
10.07.2022.
u 17:50

Novak i Jelena upoznali su se još dok su išli u srednju školu, u ljeto 2005., a povezao ih je sport.

Jelena Đoković (35), supruga jednog od najboljih tenisača svijeta Novaka Đokovića (35) podijelila je s pratiteljicama nekoliko fotografija nastalih za vrijeme njihove 17 godina duge ljubavi. Naime, slavni par proslavio je svoju osmu godišnjicu braka.

- 8 godina u braku, ali imamo ipak samo 17 godina zajedno. Tinejdžeri - napisala je Jelena uz objavu.

Nalaze se tu fotografije i s putovanja pa su na jednoj u Veneciji, na drugoj u helikopteru, vrtu, kući...

Novak i Jelena upoznali su se još dok su išli u srednju školu, u ljeto 2005., a povezao ih je razgovor o sportu. U braku su od 2014. godine, a zajedno imaju dvoje djece. Kćer Taru i sina Stefana

Inače, Novak će baš danas pokušati izboriti svoj sedmi naslov u Wimbledonu i 21. Grand Slam titulu. Protivnik će mu biti Nick Kyrgios.

VIDEO>> Počela Ultra! Patrijaneri iz cijelog svijeta opkolili Split

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije