FINALISTICA SUPERTALENTA

Jelena Znaor: Upala sam u cirkus, i to u Budimpešti

Jelena Znaor
26.01.2017.
u 09:42

Sve do 19. ožujka nastupat će s tridesetak kolega iz cijele Europe, a prije njene točke prikazivat će se i film o Hrvatskoj

Dok mi u žargonu volimo reći kako je cirkus u Saboru, talentirana hulahuperica Jelena Znaor otišla je raditi u pravi, i to u Budimpešti. Njezin je cirkus i puno veseliji, a ona s nestrpljenjem čeka subotu i svoju prvu izvedbu.

– Kad su sa mnom kontaktirali iz nacionalnog cirkusa u Budimpešti, pomislila sam da me netko zeza. A kad sam shvatila da misle ozbiljno, prvo sam ih htjela odbiti. Pomislila sam “ma nema šanse, kako ću ostaviti sve ovdje, još će me prodati u bijelo roblje” – kroz smijeh nam je rekla Jelena. Simpatična Imoćanka koja od 2010. živi u Zagrebu hula-hupom izvodi prava čuda. Cijelu je zemlju oduševila nastupima u Supertalentu, a ovdje je osnovala i udrugu Hoopnotic Therapy, u kojoj održava tečajeve. Kolutove vrti oko struka, ruku, cijeloga tijela, bez ikakva problema, i tako bi mogla sve dok ne padne s nogu.

– Na kraju sam ipak odlučila ići za srcem jer vjerojatno nikad ne bih prežalila ovu priliku – kazala je simpatična novopečena cirkusantica. U Budimpeštu je stigla prije nekoliko dana i zadržat će se ondje sve do 19. ožujka. U tom razdoblju gotovo svaki dan nastupat će u areni koja može primiti čak 1800 posjetitelja.

Zajednička tema cirkusa su krugovi

– Ovogodišnja su tema “Cirkusa iz susjedstva” krugovi jer je organizatorima cilj pokazati kako svi iz ovog dijela Europe imamo nešto što nas povezuje, zajedničku točku – otkrila je Jelena.

Hula-hupom se počela baviti prije šest i pol godina iz zabave. Kako kaže, nikada nije mislila da će se baviti ičim što ima veze s cirkusom, a sada će na bini nastupiti s tridesetak cirkusanata iz različitih dijelova Europe. Njezina će točka označiti finale prvog dijela cirkusa posvećenog krugovima, u kojem će se izvoditi žonglerske i huperske točke. Prije njezina nastupa prikazat će se i kratak film o Hrvatskoj.

– Mrtva sam umorna, ali i sretna, iako mi fali netko za ćakulanje. Prekjučer sam na probi bila od 9 do 22 sata. Iako nisam morala cijelo vrijeme biti ondje, zanimalo me što sve ljudi rade. Toliko fantastičnih umjetnika i točaka nikada nisam vidjela. Hej, pa žongliraju i ljudima – kroz smijeh kaže naša hulahuperica.

>>Finalisti iz treće emisije su Erik Balija i Jelena Znaor

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije