Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobio je podršku obožavatelja

Joey iz serije 'Puna kuća' šokirao objavom ranjenog lica pa progovorio o svojoj borbi: 'Da, to sam bio ja'

Foto: Kolaž/Instagram/Youtube
1/6
27.03.2022.
u 15:09

Odlučio sam donijeti odluku za svoju dobrobit, dobrobit svoje obitelji i za one oko sebe koje jako volim. Psihički i fizički je to za mene bio veliki izazov, ali podržali su me i prijatelji koji su već prošli taj put. Psihološka i fizička transformacija je nevjerojatna- napisao je glumac Dave Coulier (62).

Zvijezda serije ''Puna kuća'' Dave Coulier (62) koji je utjelovio Joeyja na svom je Instagram profilu objavio dramatičnu fotografiju svog krvavog i izranjavanog lica te je iskreno progovorio o borbi s alkoholizmom dva mjeseca nakon smrti njegovog kolege iz serije Boba Segeta.

-Bio sam pijanac. Da. Alkoholičar. Bez alkohola sam od 1. siječnja 2020. Kada sam pio, moje je život bio zabava. Mogao sam nasmijavati ljude sve dok ne bi popadali s nogu. Na ovoj fotografiji sam ja taj koji je pao. Ne zato što sam igrao hokej ili radio stvari koje volim, kao što su cijepanje drva ili građevinarstvo, golf, pecanje ili upravljanje avionima.Bio sam pijan i pao sam, spuštajući se uz neke kamene stepenice. Volio sam piće, ali ono meni nije uzvratilo ljubav- započeo je glumac.

-Odlučio sam donijeti odluku za svoju dobrobit, dobrobit svoje obitelji i za one oko sebe koje jako volim. Psihički i fizički je to za mene bio veliki izazov, ali podržali su me i prijatelji koji su već prošli taj put. Psihološka i fizička transformacija je nevjerojatna. Nebo je plavije, moje srce više nije zatvoreno i uživam nasmijavati ljude dok ne padnu s nogu više nego ikada prije. Hvala ti, Melissa, što si bila uz mene. Volim te- napisao je Dave uz fotografiju, a javili su mu se brojni obožavatelji, supruga Melissa i kolegica iz ''Pune kuće'' Candace Cameron Bure.

-Jako sam ponosna na tebe. Puno volim i tebe i tvoju snagu- napisala je Melissa, a Candace je dodala: -Volim te i uvijek sam ponosna na tebe.

''Volimo te'', ''Puno podrške'', ''Ponosni smo na tebe'', ''Inspiracija si svima'', ''Legenda'', ''Samo tako naprijed'', ''Ostani jak'', ''Bravo'', pisali su poruke podrške pratitelji.

Njegovo priznanje stiglo je dva mjeseca nakon smrti Boba Sageta koji je pronađen mrtav u svojoj hotelskoj sobi na Floridi. Ekipa iz serija ''Puna kuća'' nedavno se okupila kako bi se zajedno prisjetili snimanja, ali i teških trenutaka, a Dave je tada otkrio i koliko mu podrška kolega znači.

- Doživjeli smo sve što može doživjeti prava obitelj. Uspone, padove, brakove, razvode, rođenja, smrti. Mislim da je to otprilike ono kroz što svaka obitelj prolazi. I mi smo se držali zajedno kroz sve to. Nevjerojatno je imati ovakvu skupinu ljudi u životu i njihovu podršku- rekao je glumac.

Podsjetimo, serija ''Puna kuća'' popularnost je stekla 90-tih, a proslavila je mnoge glumce poput blizanki Mary Kate i Ashley Olsen, glumicu Candace Cameron Bure i Johna Stamosa.

VIDEO Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije