žele mir

Kate i William potrošili 43 milijuna kuna na dom iz kojeg se sada sele na englesko selo

ECIJA
Foto: Reuters/PIXSELL
03.08.2014.
u 20:00

Vila na imanju ima deset spavaćih soba, bazen i tenisko igralište, a nedavno je napravljena i nova kuhinja te vrtna soba koja prilaz kući čini zaštićenijim i privatnijim. William i Kate vilu će dodatno renovirati.

Iako su nedavno potrošili basnoslovnih 43 milijuna kuna na renoviranje palače Kensington u kojoj žive sa sinom Georgeom, Kate i princ William ne žele više živjeti ondje te su se odlučili preseliti na selo, točnije u englesku pokrajinu Norfolk na imanje Anmer Hall koje također pripada kraljevskoj obitelji.

Vojvode, tvrde njihovi prijatelji, čeznu za slobodom, mirom i privatnošću te im smeta što su u Kensingtonu stalno na udaru fotografa. Vojvotkinja se čak prestala šetati s Georgeom po vrtu palače nakon što su je lani paparazzi snimili kako šeće s njime. Nadaju se da će na posjedu Anmer Hall starom dvjesto godina, koje je William dobio na dar od kraljice za 30. rođendan, imati potpunu privatnost.

Vila na imanju ima deset spavaćih soba, bazen i tenisko igralište, a nedavno je napravljena i nova kuhinja te vrtna soba koja prilaz kući čini zaštićenijim i privatnijim. William i Kate vilu će dodatno renovirati. Garažni dio pretvorit će u prostor u kojem će živjeti osoblje njihova osiguranja, dok će manju kuću na imanju preurediti za dadilju. Žele nadgledati radove pa će za renoviranja boraviti u kolibi Wood Farm koja se također nalazi na posjedu. William u Norfolku već ima i omiljeni pub i pekarnicu. U odluci da se presele na selo imaju podršku Williamova oca.

– Charles želi da njegov sin ima što normalniji život dok ne preuzme prijestolje – kaže izvor.

>> Kate Middleton i princ William razmjenjivali nježnosti u loži

Komentara 3

SA
samoborka
21:23 03.08.2014.

moze im i biti. Paraziti na grbaci poreznih obveznika V.Britanije.

ST
strsica
10:03 04.08.2014.

Mora da su tesko radili za sve sto imaju.

FI
finoo
09:49 04.08.2014.

Prema podacima VISIT BRITAIN monarhija zbog svoje povijesti i privlacnosti godisnje zaradi vise od 500 milijuna funti (oko 4,2 milijarde kuna)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije