Ljubav

Katie Holmes: “Toma i dalje gledam očima obožavateljice”

cruise
Foto: Pixsell
1/4
16.08.2010.
u 16:42

U magazinu New York 31-godišnja glumica otkrila je detalje iz svojega braka s Cruiseom te sitne radosti koje dijeli s kćeri Suri.

– Tom sve radi savršeno! Ako pogledate, vidjet ćete da je svaki njegov film postao klasik. Živim s jednim od najvećih imena Hollywooda! Pa on je Tom Cruise! – izjavila je o glumcu njegova supruga Katie Holmes, ushićena poput zaljubljene djevojčice. Komplimente je izabraniku svojega srca uputila u intervjuu objavljenom u magazinu New York.

– S njime se savjetujem o svemu – bilo da je riječ o kućanskim poslovima ili o ulogama. Kažem mu da zamisli neku scenu i pitam ga kako bi je on odglumio. Uvijek mi pomogne – tvrdi 31-godišnja glumica. Idolopoklonstvo koje i nakon gotovo četiri godine braka gaji prema Cruiseu Katie prenosi i na njihovu kćer Suri, učeći je da se divi svojemu tati.

– On je izvanredan primjerak ljudskog roda. Još ga uvijek promatram očima zaluđene obožavateljice – kazala je smeđokosa glumica prije nego što se osvrnula na glasine o krizi u njihovu braku.

– Stalno smo pod povećalom javnosti, ljudi nas promatraju i šuškaju. No ništa strašno! Naučili smo okrenuti glavu i nastaviti dalje kad god čujemo izmišljotine – objašnjava supruga i majka. Ljubav između nje i 48-godišnjaka, naglašava, nije na staklenim nego na betonskim nogama te svakim danom sve više jača. Problem im stvaraju jedino snimanja zbog kojih su često razdvojeni.

– Čim snimanje završi, oboje “poletimo” kući, gdje nas osim našeg mira čeka i voljena kći Suri – govori K. Holmes. Iz ljubavi prema četverogodišnjoj ljubimici postala je i švelja pa redovito prekraja odjeću.

– Jako je nadarena za modu pa od kćerine prve godine odijevam samo ono što Suri želi vidjeti na meni – hrabro priznaje Katie.

Komentara 2

KR
kreont
14:53 17.08.2010.

Zašto se troši papir na ove kretene sa ekrana. Lova & drugs im je isprala mozak pa sada ne znaju jel žele sex, djecu ili tek surfing hihi. Pitajte prosječnog hrvata što želi, bolji život.

SI
sikert
07:40 19.08.2010.

štovani KREONT, što će nama bolji život kada su se jučer mnogi izjasnili da je ispravno postupio vlasnik DM-a kada je svoju djecu razbaštinio i ostavio im samo prezime i diplome pa neka se sami snalaze u životu. Jedna mojaa kolegica kojoj sam to ispričao rekla je da ga podržava a kada sam joj rekao da svoju imovinu ( koja nije mala) daruje zakladi Ana Rukavina rekala je \" pa moram djeci ostaviti\". Vidiš cinizma, onaj ostavlja milijune dobrotvornoj zakladi i sedmero djece ostavlja bez imovine a ova naša \"bogatašica \" ipak brine za guzicu svoje djece što je i normalno da nasljednicima ostavimo sve.Preseravanje, kao on je dobro postupio a i sama u duši zna da je jedno od njegove djece da bi voljela imati kojih desetak milijuna te love ali se jučer na ovim stranicam prenemagali sa velikim poštovanjem prema čovjeku koji se cijeli život patio i stekao ogroman imetak da bi ostao siriomah pred kraj života.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije