Veliki uspjeh!

Kći Vampirice Olje dizajnirala kostim pjevačice Loreen. Na Euroviziji zasjala u njenoj kreaciji

Foto: Instagram
1/7
14.05.2024.
u 18:35

Paula Mihovilović je mlada splitska dizajnerica s inozemnom adresom, a za finale Eurovizije dizajnirala je kostim dvostrukoj pobjednici Loreen

Hrvatska je na ovogodišnjoj Euroviziji postigla povijesni uspjeh od svoje samostalnosti, a Baby Lasagna i pjesma "Rim Tim Tagi Dim" osvojili su srca cijele Europe i svijeta te završili na drugom mjestu. Osim toga, dugo su se komentirale i modne kombinacije našeg predstavnika i njegova tima. 

Velika zanimljivost koja je također dospjela u javnost jest i to da je Splićanka s londonskom adresom gdje je studirala modni dizajn, Paula Mihovilović - dizajnirala je tajice i kombinezon u kojima je nastupila dvostruka pobjednica Eurovizije - Loreen. Loreen je u samom finalu Eurovizije, dok su se zbrajali glasovi publike nastupila te izvela svoju novu pjesmu "Forever" te svoju pjesmu "Tattoo", a ono što je odjenula se dugo i komentiralo. Njezino modno izdanje definitivno je bilo jedinstveno, a tim bolje što je to dizajnirala upravo naša dizajnerica.

Modnu dizajnericu na društvenoj mreži Instagram prati više od 37 tisuća pratitelja, a Paula je bila i stipendistica Alexandera McQueena. Studirala je modni dizajn u Londonu u poznatom St. Martins College. Upravo se na Instagramu pohvalila o ovoj suradnji s Loreen. - Svojom modom volim provocirati ljude i zbog toga mi je drago što sam iz Hrvatske. Razumijem to što svatko ima svoje poglede na modu i svoj modni stil, ali ne volim kada se na drugačije gleda kao na nešto čudno i ružno. Volim pokazati ljudima da se ne trebaju bojati biti drugačiji - rekla je jednom prilikom za Dalmatinski portal.

 

 

 

Foto: RTL

 

VEZANI ČLANCI:

 

1/5

 

Inače, Paulina majka javnosti je poznata kao Vampirica Olja, a koja je sudjelovala u showu "Ljubav je na selu", "Večeri za 5" te "Zadruga". Poznato je da Olja svoj osebujni modni izričaj itekako njeguje, a svojevremeno je priznala da ima prijateljski odnos s kćeri na koju je iznimno ponosna.

 

FOTO Totalna ludnica na zagrebačkom Trgu! Obožavatelji dočekali Baby Lasagnu u apsolutnoj euforiji

1/113

 

- Nisam stroga kao majka jer sam previše emotivna prema Pauli i tu je kraj mojoj strogoći - kazala je Vampirica. Nahvalila ju je kako je uvijek bila poslušna i u svakom trenutku se mogla osloniti na nju. - S Paulom sam stvarno kao prijateljica. Vrlo smo slične. Temperament nam je sličan, iako Paula ima i dosta od oca - ispričala je Olja.

 

VIDEO: Tomislav Štengl o lobiranju na Euroviziji: 'Za to se oduzimaju bodovi'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije