shvatili su

Kim Kardashian gasi svoju kozmetičku liniju, a obožavatelji su uvjereni da za to ima samo jedan razlog

Foto: Instagram
1/8
12.07.2021.
u 22:00

Obožavatelji reality zvijezde uvjereni su kako je to samo prekriveni pokušaj da izbaci "W" iz naziva brenda. Podsjetimo, Kim Kardashian i Kanye West u travnju su predali papire za razvod koji je proglašen najskupljim razvodom današnjice.

Reality zvijezda i poduzetnica Kim Kardashian (40) privremeno gasi svoj multimilijunski brend KKW Beauty. Kako je najavila na svom Instagramu, planira ga rebrendirati i vratiti se s novim proizvodima, formulama te inovativnijim i modernijim pakiranjima. Od 1. kolovoza u ponoć službena stranica brenda više neće raditi, a do tada je vjernim kupcima pripremila popuste od 20 do čak 75 posto.

"Našim vjernim kupcima, sve je započelo setom za konturiranje i proširilo se na oči, lice, tijelo i mnoge nevjerojatne kolekcije protekle četiri godine. 1. kolovoza u ponoć gasimo kkwbeauty.com tako da bismo se mogli vratiti pod kompletno novim brendom s novim formulama koje su modernije, inovativnije i bolje i prikladnije zapakirane. Uzbuđena sam što nastavljam razvijati i širiti paletu svojih proizvoda i kako biste napokon mogli to doživjeti onako kako sam to oduvijek zamišljala. Uz to, moj tim marljivo radi na poboljšanju iskustva kupovine, gdje ćete s jedne web stranice moći kupiti moju ponudu ljepote i kozmetike u svim kategorijama", napisala je Kardashian u izjavi podijeljenoj na KKW Beauty Instagram računu i zahvalila se kupcima na vjernosti i ljubavi proteklih godina. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KKW BEAUTY (@kkwbeauty)

Obožavatelji reality zvijezde uvjereni su kako je to samo prekriveni pokušaj da izbaci "W" iz naziva brenda. Podsjetimo, Kim Kardashian i Kanye West u travnju su predali papire za razvod koji je proglašen najskupljim razvodom današnjice.

Foto: Instagram screenshot

Prije tri mjeseca Kim je i službeno proglašena milijarderom prema Forbesu, zahvaljujući upravo KKW Beauty brendu i njezinoj liniji odjeće SKIMS. Kardashian je KKW Beauty osnovala 2017. godine, a prošle godine prodala je 20% svoje kozmetičke tvrtke Coty za 200 milijuna dolara, što je tvrtku 'prebacilo' na vrijednost od milijardu dolara. Forbes je procijenio da preostalih 72% njezinog udjela u tvrtki vrijedi oko 500 milijuna dolara. Također, Kim posjeduje i većinski dio SKIMS tvrtke koju je lansirala 2019. godine, a koja je procijenjena na vrijednost od 500 milijuna dolara. 

VIDEO>> Kim Kardashian karijeru je započela kao organizatorica ormara, a sada je proglašena – milijarderkom!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije