bivša predsjednica

Kolinda Grabar- Kitarović se javila iz Dubaija i oduševila vitkom linijom: 'Predivna dama'

Foto: Edina Zuko/PIXSELL
1/12
31.03.2022.
u 11:30

Bivša predsjednica pozirala je u ljubičastoj haljini do koljena koja joj je naglasila njezin struk, a ispod fotografije odmah su se počeli nizati brojni komplimenti pratitelja na račun izgleda.

Bivša predsjednica Kolinda Grabar- Kitarović (53) na društvenim je mrežama otkrila kako trenutno boravi u Dubaiju gdje je posjetila sajam Expo. Kolinda je oduševila vitkom linijom, a pohvalila je i predstavnike koji su omogućili da Hrvatska na sajmu postane prepoznatljiva. 

- Posljednji dan @expo2020dubai. #Hrvatska postaje sve prepoznatljivija. Srdačne čestitke @oio_vivo na zlatnim medaljama. Uvijek govorim da je hrvatsko maslinovo ulje najbolje u svijetu- napisala je uz fotografiju na kojoj je pozirala  u ljubičastoj haljini do koljena koja joj je naglasila njezin struk, a ispod objave odmah su se počeli nizati brojni komplimenti za bivšu predsjednicu koja u posljednje vrijeme pažnju plijeni svojim izgledom.

"Kraljica", "Lijepo je vidjeti bivšu predsjednicu koja uvijek promovira Hrvatsku", "Čestitke", "Predivna dama", "Lijepa Kolinda","Divna", "Draga naša predsjednica", "Savršena", "Najljepša predsjednica", pisali su pratitelji. Inače, bivša predsjednica već je posjetila sajam Expo na kojem je pozirala pored najveće atrakcije- Rimčeve Nevere.

Podsjetimo,  Kolinda je nedavno boravila u Australiji gdje je stigla na poziv organizacije AUS-NZ Croatian Women in Leadership, a  snimljena na proslavi u jednom hotelu u Sydneyju u društvu klape Samoana.

Klapa je na svom Facebook profilu objavila video u kojem Kolinda s njima pjeva veliki hit klape Intrade 'Croatio, iz duše te ljubim' povodom proslave 30. godišnjice diplomatskih odnosa između Hrvatske i Australije gdje je klapa otpjevala himne obje države. Sastala s predstavnicama hrvatske zajednice i premijerkom Queenslanda kako bi razgovarale o njezinim dužnostima u Međunarodnom olimpijskom odboru.

VIDEO Akademija je htjela izbaciti Willa Smitha s Oscara nakon što je ošamario Rocka: 'Mogli smo to i drugačije riješiti'

Komentara 7

PE
Pendrek57
12:53 31.03.2022.

Bome dobra prezidentica, vrlo ljepa.

IL
ilustrator
13:15 31.03.2022.

samo žena koja istinski voli svoju hrvatsku. tolikim je to neshvatljivo!

TA
Tajg
19:35 01.04.2022.

Izgleda praviće na tekmama konkurenciju Knol.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije