Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prekid

Kontroverzni par prekinuo zaruke: 'On će uvijek biti moja srodna duša'

Les célébrités passent à la soirée Casamigos Halloween Party de Rande Gerber à Los Angeles
Foto: T.Da Silva / Bestimage/BESTIMAGE
1/6
29.03.2024.
u 06:30

Megan Fox i Machine Gun Kelly pojavili su se u novoj epizodi ljubavnog brodoloma. Glumica je tijekom recentnog gostovanja u podcastu potvrdila glasine o ponovnom raskidu zaruka s reperom.

Instagram model Megan Fox (37) objavila je prekid zaruka s reperom Machineom Gunom Kellyjem (33). Kontroverzni par ne prestaje puniti medijske retke svojom turbulentnom vezom, a pravi status odnosa uglavnom ostaje pod velom tajne za obožavatelje. U najnovijem javnom istupu glumica je tijekom gostovanja u podcastu 'Alex Cooper Call Her Daddy' potvrdila da ona i reper ponovno razdvajaju vlastite životne puteve. 

- Čini se da svi imaju mišljenje o tvojoj vezi. Zaručili ste se, pa mislim da ste prekinuli, a sada ne znamo što se događa. Kako bi opisala svoj odnos s MGK-om? - postavila je pitanje podcasterka Alex Cooper, na što dobija odgovor: - Naučila sam da takve stvari nisu za javnost, tako da sada nemam komentara o statusu veze. On je moja srodna duša i uvijek ću na neki način biti povezana s njim - ispričala je Fox koja na kraju emisije ipak potvrđuje raskid zaruka na vlastitu inicijativu.

Galerija: Poznata glumica na premijeru svog filma došla je u najlonkama i bodiju i privukla poglede

Les célébrités passent à la soirée Casamigos Halloween Party de Rande Gerber à Los Angeles
1/7

- Između nas će uvijek postojati veza. Ne mogu sa sigurnošću reći koliki će biti kapacitet te povezanosti, ali uvijek ću nekako biti povezana s njim. I to je sve što sam u ovom trenutku spremna reći. Detalji koje spominješ o našoj vezi su točni i te stvari su se dogodile te mogu razumjeti da su zbog toga zbunjujuće i zanimljivo mnogim ljudima - zaključuje Megan.

Zvijezda 'Transformers' franšize je počela izlaziti s glazbenikom 2020. godine nakon njezina razvoda od Briana Austina Greena, da bi 2022. proglasili zaruke. Samo godinu dana kasnije potaknuli su nagađanja o razvodu, ali se naposljetku ipak pomirili. Cijelo vrijeme se spekuliralo da je njihovoj vezi presudila treća osoba, no Fox je to demantirala.

VEZANI ČLANCI

 

Podsjetimo, par je 2023. viđen zajedno na plaži na Havajima u dobrom raspoloženju koje je dalo naznačiti upliv u neke mirnije vode, a njihovo druženje snimili su fotografi. Glumica i glazbenik šetali su plažom držeći se za ruke, a u jednom trenutnu ju je on nosio i na leđima. Meghan nije skrivala osmijeh tada. Nedavno je bliski izvor para za Daily Mail rekao da je par otišao na romantični odmor i da su se pomirili. 

- Službeno su ponovno zajedno nakon što su prošli težak period u svojoj vezi. Posljednjih nekoliko mjeseci bilo je teško za njih oboje, ali otišli su na odmor da se malo oporave – rekao je te naglasio da su sada u boljim odnosima no ikad prije. Meghan je u prethodno obrisala sve fotografije s reperom i tako pokrenula glasine o prekidu. Prestala ga je pratiti na Instagramu te zapratila Eminema, što je dodatno izazvalo glasine o prekidu budući da su njih dvojica već godinama u svađi.

VIDEO William je odgovorio Harryju na privatnu poruku, ali ton nije bio bratski i pomirljiv

 

Komentara 2

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
07:47 29.03.2024.

Ovi su gori od Đonija Depa i njegove oštrokondže. Monstruozno.

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
16:57 29.03.2024.

Mitraljezac Keli i Megan Lija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije