Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
34. ROĐENDAN

Zvijezda 'Harry Potter' serijala izazovnom fotografijom obilježila rođendan, fanovi oduševljeni

Glumice Emma Watson i Kiernan Shipka sli?ne su poput blizanki
Foto: Stefan Rousseau/PRESS ASSOCIATIO
1/12
21.04.2024.
u 00:01

Glumica koje se svi sjećaju po ulozi simpatične Hermione Granger u filmovima o Harryju Potteru ovih dana slavi rođendan, a tim povodom je na društvenim mrežama objavila nekoliko izazovnih fotografija.

Britanska glumica Emma Watson (34) ostala je zapamćena po ulozi dobroćudne štreberice Hermione Granger iz filmova o Harryju Potteru. Iako je fanovi još uvijek poistovjećuju s mlađahnom čarobnjakinjom, Watson ovih dana slavi 34. rođendan. Tim povodom je na društvenoj mreži Instagram pratitelje počastila novom objavom.

Holivudska zvijezda je objavila dvije fotografije u crno-bijeloj tehnici, a na njima pozira u poprilično intimnom izdanju. Na prvoj slici sanjivo gleda u daljinu dok se kapljice vode kotrljaju niz njezino tijelo. Glumica na sebi nosi naušnice, ogrlicu i mokru potkošulju, koja nestaje na drugoj slici te joj torzo prekrivaju samo strateški pozicionirane noge. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Watson (@emmawatson)

U opis objave stavila je broj 34, koji simbolizira njezine godine, te znak koji u horoskopu označava ovna. Emmu na društvenim mrežama prati 75 milijuna ljudi, a nove fotografije su u kratkom roku skupile više od 3 milijuna lajkova i bezbroj lijepih želja obožavatelja. Jedan fan profil je u komentarima napisao:

- Draga Emma Watson, danas je poseban dan, ne samo za tebe, nego i za sve nas koji s divljenjem pratimo tvoje inspirativno životno putovanje. Na tvoj rođendan, želim izraziti svu zahvalnost i poštovanje kojem imam za tebe.

GALERIJA: Emma Watson dala milijun funti Zakladi protiv spolnog uznemiravanja

Glumice Emma Watson i Kiernan Shipka sli?ne su poput blizanki
1/3

Ne samo da si nas očarala svojom ulogom Hermonie Granger u serijalu Harry Potter, već si nas i nadahnula neumornom predanošću u borbi za prava žena, promicanju ravnopravnosti spolova i borbi za pravedniji i inkluzivniji svijet - stoji u čestitki. Naime, Britanka je posljednjih godina pomalo zapostavila glumu kako bi se okrenula aktivizmu. Godine 2014. postala je ambasadorica organizacije 'World Goodwill' u sklopu Ujedinjenih Naroda. Osim već spomenutog, Watson pokazuje veliku brigu za ekologiju te podržava obilježavanje Svjetskog dana zaštite okoliša

Watson je jednom prilikom u razgovoru za portal FandomWire otkrila kako se više ne identificira s mladom Hermione: - Najviše volim gledati najstarije nastavke Harryja Pottera. Iz današnje perspektive čini se kao da je prošlo previše vremena od snimanja tih filmova. Ne mogu se više postovjetiti s tom djevojčicom. S druge strane, izuzetno mi je teško gledati novije filmove - zaključila je. Njezin portret Hermione Granger iz Harryja Pottera 2016. je proglašen za najbolju žensku ulogu svih vremena od strane struke u magazinu 'The Hollywood Reporter'. 

VEZANI ČLANCI:

 

Podsjetimo, zvijezda filmova o mladom čarobnjaku prošle godine je otvorila dušu i otkrila zašto je u posljednje četiri godine uzela predah od glume, piše Financial Times. - Iskreno, nisam bila baš sretna. Mislim da sam se osjećala pomalo zatvoreno. Jako mi je teško palo to što sam morala izaći i prodavati film nad kojim nisam imala puno kontrole. Stajati pred novinarima dok ispituju: - Kako se ovo poklapa s vašim stajalištima? Bilo je jako teško biti i lice i glasnogovornik stvari u čijem procesu nisam ni sudjelovala - kazala je. 

Njezina posljednja uloga bila je u filmu Little Women 2019. godine, nakon čega se povukla iz svijeta glume. Kako kaže, osjećaj odgovornosti postao je frustrirajuć za nju. Ipak, ovo ne znači da se Watson zauvijek oprostila s filmskim svijetom. Čak štoviše, u jednom od prijašnjih intervjua za Financial Times potvrdila je svoju ulogu u filmu o kojem se trenutno ne zna mnogo, osim da snimanje istog započinje ove godine.

VIDEO: Ella Dvornik oplelea po političarima! 'Možete li popraviti dječje igralište na Jarunu?'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije