NIJE TO OČEKIVALA

Kraljica Elizabeta je zakolutala očima na govor svog sina princa Charlesa

Proslava 92. rođendana kraljice Elizabete
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
22.04.2018.
u 17:33

Kraljičin čin nasmijao je prisutne, a ovom prilikom okupljenima na proslavi kraljičinog rođendana, govor je održao i princ Harry

Tijekom proslave 92. rođendana najdugovječnije britanske vladarice, kraljice Elizabete, dogodilo se nešto što nije moglo ostati neprimijećeno. 

Naime, kraljica je tijekom govora svog sina princa Charlesa, zakolutala očima. Razlog? Tijekom svog govora upotrijebio je prisniji naziv i majku oslovio s "mummy" (mamica). Kraljičin čin nasmijao je prisutne, a ovom prilikom okupljenima na proslavi kraljičinog rođendana, govor je održao i princ Harry, prvi put kao predsjednik novoosnovane zaklade Queen’s Commonwealth Trust.

Pritom se našalio i rekao kako kraljica nije osoba kojoj je lako kupiti poklon. Princ Harry sjedio je u VIP loži s kraljicom i princom Charlesom te svojom zaručnicom Meghan Markle s kojom će za mjesec dana izmijeniti bračne zavjete. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije