NIJE TO OČEKIVALA

Minea je morala prekinuti koncert u Primoštenu, otkrila je što se dogodilo

Zagreb: Prva večer Antivalentinovo tuluma u Boćarskom domu
Foto: Marin Tironi/PIXSELL
1/13
29.07.2024.
u 09:54

Javljamo novi termin, a vi uživajte u moru i suncu i dođite mi opet u tolikom broju! Volim vas - poručila je Minea obožavateljima

Ljeto je za većinu glazbenika radno, pa tako i za Mineu koja je ovog vikenda zabavljala publiku u Primoštenu. Koncert nije išao po planu, a što se točno dogodilo, pjevačica i voditeljica je ispričala u objavi na Instagramu. 

– Toliko energije sinoć na jednom mjestu da je nestalo struje u cijelom Primoštenu. Ljudi hvala vam, započeli smo ludo i energično, morali smo prekinuti koncert, ali ja to gledam s pozitivne strane – vidimo se uskoro opet! Javit ćemo novi termin, a vi uživajte u moru i suncu i dođite mi opet u tolikom broju! Volim vas – poručila je Minea obožavateljima. Podijelila je i nekoliko videosnimki kojima je pratiteljima dočarala kako je izgledala atmosfera kada je nestalo struje i kada je publika uključila svoje mobitele. Za ovaj koncert pjevačica i voditeljica emisije IN Magazin odabrala je kratku ružičastu haljinu koja je savršeno pristajala njezinoj fit liniji. O tome kako je postigla ovakvu figuru Minea je nedavno govorila u intervjuu za Gloriju

– Izbacila sam kruh, tijesto, masno, slatko... Sla­­­tkiši su mi, uz pekarske proizvode, bili najveći porok. Veliku čokoladu pojela bih u jednom danu. Prestrašno. A onda sam si sama napravila jelovnik za prvih mjesec dana, jer disciplina i samokontrola su najbitniji. Tijekom prva dva mjeseca mislila sam da ću umrijeti od muke. Bilo je teških dana, kad mi je došlo da odustanem, no imala sam cilj. Tvrdoglava sam i kad nešto odlučim, idem do kraja – ispričala je u intervju. Otkrila je kako je u zadnje dvije godine izgubila 23 kilograma, te je samo u prvih osam mjeseci izgubila deset kilograma. Odrekla se slatkiša koje je zamijenila voćem te je u jelovnik uvela i namirnice poput prosa i kus-kusa. U tri godine došla je do težine od 60 kilograma i uspješno je održava, a komplimenti na račun izgleda stalno joj pristižu. 

 

 

U intervjuu koji je u travnju dala za Večernji list govorila je o svom izgledu i komentarima koje joj upućuju te odgovorila na pitanje osjeća li neki pritisak u vezi s time kako mora mnogo raditi na sebi zbog posla kojim se bavi.

– Ovaj posao koji radim donosi mnogo odgovornosti i odricanja. Svjesna sam da je fizički izgled u prvome planu. Uvijek sam se trudila raditi na sebi, prvo iznutra, jer kažu da se vidi i izvana kad je čovjek zadovoljan sa sobom iznutra. Znam svoje prednosti i mane, godinama sam učila o sebi i o svojem tijelu i apsolutno znam što mi danas odgovara, a što ne, i tako sam prilagodila sebi život. Promijenila sam s godinama, moram priznati, pristup životu i navike. Živim zdravije, vježbam, jednostavno radim sve da bih održala svoj izgled – rekla nam je tada Minea.

GALERIJA Huljić, Kutlić, Dino Jelusić... Pogledajte kako su sve slavne 'face' stigle na vjenčanje Matije Cveka

Zagreb: Prva večer Antivalentinovo tuluma u Boćarskom domu
1/65
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
17:42 29.07.2024.

Napali je vrapci, vrapci i komarci?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije