Posvetila mu pjesmu

Lana Del Rey ljubi 25 godina starijeg pjevača Axela Rosea?

lana del rey
08.04.2012.
u 13:05

Pjevačica je s pjevačem Guns N\' Rosesa snimljena tijekom izlaska iz holivudskog hotela

Nakon što je Lana Del Rey (25) snimljena kako u društvu 25 godina starijeg rokera Axela Rosea (50) izlazi iz holivudskog hotela Chateau Marmont započela su šuškanja da je riječ o novom ljubavnom paru u Hollywoodu. 

Nakon zabave hotel su napustili automobilom kojim je upravljao rokerov prijatelj, a u njemu se nalazila i Lanina prijateljica. 

Poznato je da je pjevačica velika obožavateljica Guns N' Rosesa. Prošli mjesec nije propustila njihova dva koncerta u Los Angelesu. Nosila je majicu na kojoj je pisalo Guns N' Roses i rado pozirala pred mnogobrojnim fotografima.

- Ti si moj jedini kralj, a ja sam tvoja mala kraljica - jedan je od stihova pjesme 'Axl Rose Husband' koju je snimila pod svojim pravim imenom Lizzy Grant.

Komentara 1

OB
-obrisani-
09:47 09.04.2012.

Lana bila si mi ljepša bez botoxa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije