poziva ljude da se jave

Lana Jurčević otvorila je grupu za pomoć stradalima: Ljudska patnja će trajati duže od 24 sata

Foto: Instagram screenshot
1/7
29.12.2020.
u 18:47

Nakon što je objavila video trenutka u kojem se dogodio potres, pokazala i veliko srce te otvorila grupu za pomoć stradalima.

Pjevačica Lana Jurčević danas je objavila video koji je snimila točno u trenutku velikog potresa magnitude 6.3 stupnja koji je danas pogodio područje Petrinje. Nakon toga je pokazala i veliko srce te otvorila grupu za pomoć stradalima.

"Dragi svi!! Otvorila sam grupu za pomoć i razmjenu informacija. Da ne objavljujem molbe na storije koje mi šaljete jer oni traju samo 24 sata, a ljudska patnja, nažalost, trajat će puno duže od toga. Molim medije i ljude da pomognemo jedni drugima. Shareajte link i grupu. Nisam našla neko bolje mjesto na kojem su info o svemu i tome što ljudima treba, pa se nadam da će ova moja grupa barem malo pomoći" napisala je Lana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by La Lana (@lalana)

 

Podsjetimo, u trenutku kada se dogodio potres Lana je snimala video svojim obožavateljima na Instagramu. Nekoliko sekundi nakon što  je počela video prijenos počelo je podrhtavanje i Lana je samo uzela svog psa i izletjela iz stana na ulicu. - Upravo sad! DO KAAAAAAD?!?! uzela Šnicku i istrčala van s njom! Pričekajte 15 sekundi!!! Znači... NE MOGU VIŠEEEE Da sam ja znala da će se ovo snimiti na kameru  Taman krenem u lijepoj atmosferi, suncu, lijepoj kampanji.. Petrinja, Sisak.. DRŽITE SE. Ako treba pomoć nekakva, tu sam! - napisala je Lana. Kameru je ostavila upaljenu i snimljeno je podrhtavanje i stvari koje su počele padati u njezinom stanu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by La Lana (@lalana)

 

 

Ključne riječi

Komentara 5

KO
Kokoiduhovi
19:02 29.12.2020.

A tko je ta?? I kako će ta pomoći ljudima?? Dat će im novac? Deke, pelene za djecu?? Pozivati ljude da pomognu unesrećenima i stradalima, od strane raznih instragamovaca i influencera (dakle i muški i ženski rod) da bi see slika nekog od njih, u dubokom dekolteu ili u uskim gaćama, pojavila u tisku, bijedno je prejadno.

SA
samoborka
19:19 29.12.2020.

Postoji li jad i tragedija koju određeni ljudi nisu spremni iskoristiti za vlastitu promociju pod krinkom i fintom humanosti i pomoći? Očekujemo uskoro i fotografije Maje Šuput u badiću na ruševinama u Petrinji, radi skupljanja donacija od prodaje dakako, i Ninu Badrić u novom skupom kaputu s transparentom "Svi za Glinu, Ninu I Severinu" . Možete brisati komentare, ali radije krenite brisati članke.

Avatar Mihica
Mihica
19:19 29.12.2020.

Srbija će pomoći sa 3 miliona eura

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije