obožava Zagreb

Leonarda Lončar ne skriva sreću zbog povratka u rodni grad: 'Uživam u vraćanju u normalu'

Zagreb: Na Cvjetnom trgu obilježen Međunarodni Dan narcisa
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
1/9
27.05.2022.
u 15:45

Bivša manekenka i dizajnerica Leonarda Lončar (52) pratila je reviju modnog brenda Duchess Snježane Mehun. Leonarda se prošle godine nakon dugog izbivanja vratila u metropolu, a sada je otkrila koliko je sretna što se vratila u svoj rodni grad.

Bivša manekenka i dizajnerica Leonarda Lončar (52) pratila je reviju modnog brenda Duchess Snježane Mehun. Leonarda se prošle godine nakon dugog izbivanja vratila u metropolu, a sada je otkrila koliko je sretna što se vratila u svoj rodni grad.

-Divan mi je osjećaj biti među ljudima, osim pandemije koronavirusa, prošla sam i kroz neke životne situacije te se vratila u Zagreb. Meni je korona bila jedan drugi period u životu, ne samo ovaj koji je trajao par godina. Uživam u vraćanju u normalu, činjenicu da mogu zagrliti i poljubiti stare prijatelje i poznanike. Ja sam purgerica i obožavam Zagreb- ispričala je Leonarda u razgovoru za RTL .

Leonarda se vratila dizajniranju, no kako kaže, njezine kćeri nemaju modnih afiniteta kao ona, no obožavaju zaviriti u njezine ormare.

24.05.2022., Zagreb - U Luna parku zabavni centar Zagiland na Prisavlju odrzana je modna revija branda Duchess Snjezane Mehun. Snjezana Mahun, Leonarda Loncar. Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL
Foto: Tomislav Miletic/PIXSEL
-Obožavaju se uvaliti u moje ormare i izvlačiti vani moje stvari, to im je najdraže. Nitko od njih nema modnih afiniteta, ali sve tri cure obožavaju slikanje, kreativne su- otkrila je Leonarda.

Podsjetimo, Leonarda se našla na životnoj prekretnici. Prošle godine, nakon 28 godina braka Leonarda i Zvonimir Boban odlučili su odvojeno nastaviti živote.

Zadnjih godina rijetko su se pojavljivali u javnosti, a posljednji put obitelj Boban snimljena je u rujnu 2019. godine u milanskoj La Scali na dodjeli nagrada najboljim nogometašima u organizaciji FIFA-e. 

-Sada sa Zvonimirom imam jedan lijepi odnos, indirektni. Puklo je ne zbog treće osobe, nego zbog treće stvari tako da smo se nakon 32 godine razdvojili, no ne žalim ni za čim- otkrila je Leonarda u razgovoru s Josipom Pavičić u InMagazinu.

VIDEO Franka Batelić otkrila da je trudna! S Ćorlukom čeka drugo dijete

 

Ključne riječi

Komentara 1

RA
radolizem
16:20 27.05.2022.

Ne bih se začudio da gospođa Lončar pristupi #MeToo pokretu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije