Velika životna promjena

Leonarda Lončar vratila se u Zagreb i iskreno priča: Odmah me stišće grlo jer je to jedna jako emotivna tema

Zagreb: Zvone i Leonarda Boban u Teslinoj ulici
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/9
30.01.2022.
u 10:54

Bivša supruga Zvonimira Bobana vraća se u modni svijet i opet će se baviti dizajnom i uskoro s poslovnom partnericom planira izbaciti svoju modnu liniju.

Leonarda Lončar povratkom u Zagreb nakon razvoda od bivšeg nogometaša Zvonimira Bobana, odlučila je vratiti se modnom dizajnu, svojoj staroj ljubavi, a u emisiji RTL Exkluziv ispričala je što ju je potaknulo da se vrati modi, pričala je o svojoj djeci i Milanu koji joj jako nedostaje.

- Zato kaj sam se vratila u Zagreb nakon situacije u životu koja isto nije bila baš prelijepa. Ali ja sam uvijek vesela i gledam samo pozitivnu stranu. Najviše mi donose moja djeca. Evo odmah me stišće grlo jer je to jedna jako emotivna tema, ali život me veseli i moja djeca - na početku razgovora za RTL Leonarda priča o razlozima povratka modi te o tome koliko su joj veselje njezina djeca. Najstarija od njezinih petero djece je Marija koja ima 26 godina, zatim ide Gabrijel kojem je 19 godina, blizanci Marta i Rafael koji će u ožujku navršiti 17 godina i najmlađa je 12-godišnja Ruža.Leonarda je presretna kako se njezina djeca međusobno slažu i to joj je najveći uspjeh kao mami.

- Mislim da sam baš tu uspjela kao mama i povezala ih međusobno, da se slažu i vole kako god život išao - ponosno govori Leonarda.  Osim uspjeha u modnom svijetu u kojem je ovaj put snage udružila s prijateljicom Josipom i njezinom kćeri, Leonarda je jedno vrijeme u centru Zagreba vodila jako uspješan mali restoran u kojem je posluživala čušpajze koje je sama kuhala, a sada je ispričala i kako se upustila u taj izazov. 

- Kad sam zatvorila modu, onda sam rekla Zvonku: 'Što bi sad mogla dalje?'. On mi je rekao; pa radi ono što najbolje znaš. Pitala sam ga što to? Rekao mi je: Pa kuhaj čušpajze, jer ja obožavam kuhati i jako volim hranu - ispričala je dizajnerica kojoj jako nedostaje Milano u kojem je s obitelji živjela dugi niz godina. 

VIDEO Sjećate li se Peggy iz 'Bračnih voda'? Glumica je promijenila imidž, teško bi ju prepoznali

 

Komentara 8

HU
Humbleandhonest
11:20 30.01.2022.

Čušpajz od teksta. Nigdje veze.

ČS
Čuvaj se senjske ruke
11:31 30.01.2022.

Koga to zanima? Tko je ta i čemu ovaj članak?

DU
Deleted user
12:07 30.01.2022.

Vratila mi se frendica u Zagreb a ja moram napisati članak... Idem na kavu pa ubijem dvije muhe jednim udarcem

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije