KONCERT U ZADRU

Let 3 u kinu Pobjeda tradicionalno ispaljivao čepove iz stražnjica

LET 3
Dino Stanin/Pixsell
05.12.2009.
u 12:00

Na sredini koncerta Letovci su izveli i mađioničarski trik u izvedbi Mrle i uz pomoć doktora Andrije koji ga je u kutiji "rastavio na komadiće".

Kontroverzni riječki bend "Let 3" u sklopu projekta Artikultura nastupio je u petak navečer u zadarskom kinu Pobjeda. Kino Pobjeda bilo je ispunjeno do posljednjeg mjesta što je dokaz da Zadrani itekako vole riječke rokere koji stalno priređuju drugačije koncertno-scenske spektakle.

Tako je bilo i ovaj put, jer su uz svoje popularne hitove Letovci odjeveni u svjetlucave kombinezone sa poluotvorenim stražnjicama bacali perje, puštali bijele golubice iz ogromnih umjetnih penisa, a nastup su završili uz tradicionalno ispaljivanje čepova iz stražnjica. Koliko je publika uživala, svjedočile su i scene bacanja sa pozornice u masu, a jedna je mlada djevojka, želeći samo zaplesati uz Letovce na pozornici, završila u nekoliko navrata u rukama zaštitara koji ju je doslovno naganjao po pozornici sve dok nije sišla.

Na sredini koncerta Letovci su izveli i mađioničarski trik u izvedbi Mrle i uz pomoć doktora Andrije koji ga je u kutiji "rastavio na komadiće". Uz Letovce je nastupio i mladi pjevač Orhan, a Prlju je u jednom trenutku na pozornici zamijenio robot Beloguzi. Odlična atmosfera nastavljena je sve do kraja gotovo dvosatnog koncerta koji je završio bisem i izvedbom pjesme "Nafta".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije