poseban dan

Lijepa supruga Ivana Rakitića pokazala njegovu sestru koja se ne pojavljuje često u javnosti, inače živi u Švicarskoj

Foto: Instagram
1/10
16.12.2022.
u 11:09

Povodom 33. rođendana Raquel Rakitić, Ivanova sestra Nikol objavila je njhovu zajedničku fotografiju koju je potom Raquel podijelila sa svojim pratiteljima.

Supruga nogometaša i bivšeg reprezentativca Ivana Rakitića (34)Raquel Mauri jučer je proslavila svoj 33. rođendan. Tim povodom, Raquel je na svom Instagram profilu podijelila niz fotografija s dragim joj ljudima, a među njima je bila i Nikol Lukić, Rakitićeva sestra i supruga Bojana Lukića. Nikol joj je na taj način izrazila čestitke i lijepe želje za rođendan, a to je podijelila Raquel. Nikol inače živi u Švicarskoj i u javnosti se ne pojavljuje često stoga je ovo jedna od rijetkih prilika da ju pratitelji vide.

Foto: Screenshot/Marko Mihaljević

Ivan Rakitić, osim sestre Nikol ima i brata Dejana.

Nikol je na društvenim mrežama nekad pratilo oko 50 tisuća ljudi, no otkad je otvorila profil na kojemu ima suprugovo prezime, prati ju tek 200-tinjak pratitelja.

Podsjetimo, Ivan se zaljubio u Raquel koja je tada bila konobarica u kafiću u rodnoj Sevilli, a iako je odmah pao na njezine čari i nije znao jezik, Raquel je tek nakon sedam mjeseci pristala na spoj. Građanski su se vjenčali 2013.godine, a crkveno vjenčanje održalo se dvije godine kasnije u seviljskoj katedrali. Par živi u Španjolskoj, a uz kćerkicu Altheu roditelji su i djevojčice Adare koja je ovoga svibnja proslavila peti rođendan

VIDEO>>Grdović stigao u Dohu, vatrenima uputio posebnu poruku, a otkrio i što im priprema nakon utakmice

Komentara 1

HR
Hrvatka
17:51 16.12.2022.

Ima srece sto joj je usao u kafic, jer bi mozda jos uvijek tocila pica. Ovako drugi toce njoj, trosi k'o luda na brendirane stvari, zivi u luksuzu, putuje i svaki puta glumata pred fotoaparatom. Moze joj bit'.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije