Vole istu kozmetiku

Liz Hurley dečku Shaneu posuđuje kremu za lice

'EXCLUSIVE ALL-ROUND PICTURES  WORLD RIGHTS NO SOUTH AFRICA  Supermodel Elizabeth Hurley and boyfriend Shane Warne arrive at the OR Tambo International airport. Hurley is in the country to attend Est?
'BIGPICTURESPHOTO.COM/BigPictures'
05.09.2011.
u 12:57

Glumica je kazala kako su svi njeni bivši dečki posuđivali kozmetiku od nje pa tako ni Shane nije iznimka.

Igrač kriketa Shane Warne od svoje djevojke Elizabeth Hurley posuđuje kreme za lice. – Svi moji dečki posuđivali su kozmetiku od mene, pa tako i Shane – izjavila je glumica. Otkako je s Liz, sportaš još više pazi na liniju i smršavio je nekoliko kilograma.

Mediji su pisali kako ga je na te promjene natjerala Liz, no Shane je to demantirao. – Nije Elizabeth stala štiklom na moja leđa i tjerala me da vježbam ili da pazim što jedem. To su čiste gluposti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije