skladan par

Ljubavna priča Josipe i Ivana Perišića: Zajedno su još od školskih dana, a ove godine postali su roditelji treći put

Foto: Instagram
1/9
05.12.2022.
u 17:15

Ivan i Josipa vjenčali su se crkveno 2020. godine na tajnoj ceremoniji na otoku Šolti u krugu najuže obitelji. Ceremoniju je predvodio don Vinko Beus u crkvi svetog Mihovila, a slavlje se potom nastavilo u hotelu Martinis Marchi Heritage u povijesnom dvorcu u Maslinici.

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić svoju je suprugu Josipu upoznao još u srednjoj školi, a čak su skupa sjedili u klupi. Iako se rijetko skupa pojavljuju na društvenim događanjima, lijepa Josipa često objavljuje njihove zajedničke fotografije. Par se crkveno vjenčao 2020. godine na tajnoj ceremoniji na otoku Šolti u krugu najuže obitelji. Ceremoniju je predvodio don Vinko Beus u crkvi svetog Mihovila, a slavlje se potom nastavilo u hotelu Martinis Marchi Heritage u povijesnom dvorcu u Maslinici.

Za tu prigodu lijepa Josipa nosila je vjenčanicu s potpisom legendarne britanske dizajnerice Vivienne Westwood koju je nosila i na njihovom civilnom obredu 2012. godine. Zajedno imaju troje djece, Leonarda i Manuelu te sinčića kojeg su dobili ove godine.

Nakon završene osnovne škole, Ivan i Josipa upisali su Ekonomsko-birotehničku školu u Splitu. Dok je Ivan prva dva razreda pohađao redovito, s nastave je u druga dva zbog nogometnih obaveza izbiva. Zajedno nisu išli niti na maturalnu zabavu jer je Ivan imao puno obaveza oko reprezentacije i tadašnjeg kluba.

Perišić ne skriva koliko je vezan uz svoju obitelj. Već na početku bili na iskušenju zbog Ivanovog odlaska u Francusku kada je imao samo 17 godina kako bi spasio obitelj. Naime, njegov je otac zapao u dugove, a kako bi preživjeli, mladi je nogometaš potpisao za francuskog drugoligaša, Sochaux. Iako su bili razdvojeni, održavali su vezu na daljinu, a njihova ljubav traje i danas.

Ivan inače često na svom Instagram profilu dijeli obiteljske fotografije te ističe kako su mu supruga i djeca najveća podrška.

VIDEO Neki imaju kokoši, glumce, a drugi pak Ivana Pavla II.: Najviše tetovaža ima ipak Marko Livaja

 

 

 

 

Komentara 3

Avatar Dr Evil
Dr Evil
11:22 08.12.2022.

Ovaj zabija gdje god se pojavi

HR
Hrast
18:35 05.12.2022.

Oče moj, u ime Isusovo Ti se obraćam. Oče moj, Tata moj koji jesi na nebesima, svemogući vječni Bože, stvoritelju svega vidljivog i nevidljivog, sveti se ime Tvoje, dođi kraljevstvo Tvoje, budi volja Tvoja kako na nebu, tako i na zemlji. Kruh moj svagdašnji daj mi danas i otpusti grijehe moje, kako i ja otpuštam dužnicima mojim i ne uvedi me u napast, nego izbavi me od zla, amen. Hvala ti Oče moj, u ime Isusovo Ti to govorim. Slava Ocu i Sinu i Duhu Svetomu, kako bijaše na početku, tako i sada i vazda i u vijeke vjekova, amen.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije