stiže u Ples sa zvijezdama

Lucija Lugomer o novom angažmanu i majci bez koje je rano ostala: 'Jako mi nedostaje u svemu. Svaki dan'

Foto: Instagram
1/6
17.02.2022.
u 08:00

'Plus size' manekenka Lucija Lugomer prihvatila je poziv za sudjelovanje u novoj sezoni "Plesa sa zvijezdama" koji će se na proljeće početi emitirati na Novoj TV.

Na Novu TV na proljeće vraća se show "Ples sa zvijezdama", a među natjecateljima koji će pokazati svoje plesno umijeće bit će i naša najpoznatija "plus size" manekenka Lucija Lugomer (28). Iako je prije nismo gledali u zabavnim televizijskim formatima, ovaj put nije se dugo premišljala oko sudjelovanja. - Nisam se nimalo premišljala. Nakon što sam odbila svaki poziv za sudjelovanje, baš ovaj bio je taj koji mi najviše leži jer vidim puno ljepote u cijeloj priči - kaže Lucija koja će u showu odmjeriti plesne korake s dobro poznatim licima poput Albine Grčić, Domenice Žuvele, Vlatke Pokos i drugih.

Podrška supruga Danijela

- Apsolutno nikoga ne vidim kao konkurenciju, nisam osoba koja je strogo pobjednički nastrojena, stoga navijam za sve - kaže Lugomer koja je posljednjih mjeseci posvećena intenzivnim pripremama. - Treninzi mi uglavnom oduzimaju najproduktivniji dio dana (jutro), ali dobro sam organizirana te uz svu podršku koju imam oko sebe sve funkcionira. Uz treninge koji su nekada i dva puta dnevno, balansiram između poslovne odgovornosti i obitelji. Za sve izuzev toga, nažalost, ne pronalazim vrijeme. Nije lako, ali sam svjesna da je tako trenutačno i da vrijedi ubaciti u petu brzinu - iskrena je. Najveću podršku ima u suprugu Danijelu i svom ocu, a kad joj zatreba pomoć oko dvogodišnjeg sina Leona nekada joj pomognu i susjedi.

Show "Ples sa zvijezdama" pratila je i prije, a najviše je navijala za Slavka Sobina koji je u prošloj sezoni i pobijedio s partnericom Gabrielom Pilić. Iako su kod plesača, nažalost, neizbježne brojne ozljede, ona od njih ne strahuje. - Ne bojim se ozbiljnijih ozljeda jer imam profesionalnu pomoć plesnog partnera, koji mi je i trener. Imam njegovu maksimalnu podršku. On je ujedno uvijek na oprezu na čemu sam mu jako zahvalna. Na početku priprema prošli smo određene treninge kako bismo znali na čemu smo - govori Lucija. Disciplina, ustrajnost i odricanje ne padaju joj teško jer je te osobine još prije usvojila jer se čak devet godina bavila sinkroniziranim plivanjem, a iako je bila vrlo perspektivna, zbog ozljede koljena morala je odustati od sporta u koji se na prvu zaljubila.

- Što dublje ulazim u pripreme sve sam svjesnija koliko mi je sinkronizirano plivanje dobro došlo u životu. Bez obzira na moju fizionomiju, tijelo mi je gibljivo i suradljivo tako da sam već u tome u plusu - ističe Lucija. A upravo svojim tijelom već godinama privlači pozornost jer unatoč svim "nesavršenostima" odaje dojam vrlo sretne i ispunjene osobe koja nije fokusirana isključivo na fizički izgled, a to nastoji prenijeti i svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

Ne zamara se komentarima

- Prije sam i sama imala problema sa samopouzdanjem, a odlazak psihologu učinio je najčvršće temelje koje sam kasnije samo nadograđivala. Kako govorim o nesavršenostima tako potičem ljude da se posvete sebi i usavršavaju i fizički i psihički - napominje influencerica koja se ne zamara pogrdnim komentarima vezanim uz svoj izgled koji povremeno osvanu na društvenim mrežama. - Već dulje vrijeme ne čitam ništa o sebi. Uvijek će biti hejtera i to me više ne dira. Gledam svoj put i pozdravljam ljude koji svojevoljno prate moj put i pružaju mi podršku - ističe Lugomer koja je najveću podršku u životu imala od samohranog oca koji se o njoj sam brinuo nakon što joj je majka preminula od karcinoma.

- Mama mi jako nedostaje u svemu. Svakodnevno. Ta specifična praznina je nenadoknadiva, ali uvijek se trudim usredotočiti na ono što imam, a ne na ono što nemam. Život je prekratak, i sama sam majka stoga dajem sve od sebe da dok sam tu život živim punim plućima - kaže Lucija koja je zbog neočekivanog spleta životnih okolnosti danas puno opreznija kada je u pitanju zdravlje. - Imam izvrstan odnos sa svojim timom liječnika koji mi uistinu puno znače u životu. Sve ih jednako slušam i strogo pratim njihove upute - zaključuje Lucija koju pratitelji jedva čekaju vidjeti na TV ekranima. 

Foto: Instagram

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji Novo lice godine

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije