pop diva na udaru

Madonna bijesni: Pravi fanovi ne bi pustili moju snimku na internet

madonna
Pixsell
10.11.2011.
u 21:38

Pjevačica se veoma uzrujala nakon što se demo verzija njezinog singla 'Give Me All Your Love' bez njezina znanja našla na internetu.

Madonna (53) je veoma uzrujana nakon što je demo verzija njezine nove pjesme 'Give Me All Your Love' procurila na internet. Singl se od srijede mogao poslušati putem interneta iako je svjetlo dana trebao ugledati tek početkom sljedeće godine.

- Madonna mi je rekla da njezini pravi obožavatelji to ne bi učinili. Tko god da je odgovoran za to molimo ga da prestane. Sretan sam zbog pozitivnih reakcija, ali smo veoma ljuti na onoga tko je objavio pjesmu na internetu - napisao je na Twitteru njezin menadžer Guy Oseary.

Dodao je da će njezin novi album, koji još nema ime, biti gotov za mjesec dana. Pjevačici će to biti prvi album otkako je prije četiri godine napustila izdavačku kuću Warner Bros i započela suradnju s kompanijom Live Nation. Posljednji album 'Hard Candy' koji je bio na prvom mjestu Bilboardove ljestvice albuma u SAD-u objavila je 2008. godine.

Komentara 2

HR
hr76
22:20 10.11.2011.

Isto kao što i Severina nije htjela da \"iscuri\" onaj video... ma daj, koga farbaju

Avatar My Style
My Style
14:34 11.11.2011.

Pozitivnih reakcija?? Mislim da goru pesmu nije snimila u 30 godina !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije