FANOVI U ČUDU

Madonna se pridružila Tik Tok trendu: 'Ako promašim, onda sam gay'

Madonna
Foto: TikTok
1/7
10.10.2022.
u 17:14

Nakon što je zgužvala gaćice u loptu, pjevačica ih je bacila prema kanti za smeće i promašila, a zatim je podigla ruku u zrak prije nego što je otišla. Video je pogledan gotovo 18 milijuna puta i ima 15 tisuća komentara

Pjevačica Madonna  (64) sudjelovala je u aktualnom trendu na TikToku, u kojem se osoba izjašnjava da je gay ovisno o tome hoće li uspješno pogoditi u koš. 

U videu objavljenom u nedjelju Madonna drži ružičasti komad donjeg rublja, a ispod je napisala:  "Ako promašim, ja sam gay!"

Nakon što je zgužvala gaćice u loptu, pjevačica ih je bacila prema kanti za smeće i promašila, a zatim je podigla ruku u zrak prije nego što je otišla. Video je pogledan gotovo 18 milijuna puta i ima 15 tisuća komentara. 

@madonna

 

♬ original sound - nudy georges

 

- Jesam li upravo svjedočio Madonninom izlasku iz ormara, dobro za nju, stoji u odgovoru podrške obožavatelja. Dok su joj neki davali podršku, bilo je i onih kojima to nije bila neka vijest. 

- Madonna je bila eksterna biseksualka doslovno desetljećima, poručio im je jedan Madonnin obožavatelj, poručujući kako se samo radi o igri. 

Inače, kraljica popa u vezi je s 40 godina mlađim Andrewom Darnellom, a za njihov odnos kaže da je ležeran, te da se nema namjeru više udavati. Madonna je dva puta bila u braku: sa Seanom Pennom od 1985. do 1989. te s Guyem Ritchiejem od 2000. do 2008.

VIDEO: Angelina Jolie podnijela tužbu protiv Pitta, optužila ga za zlostavljanje

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije