Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spakirala torbu

Maja Šuput još jednom pokazala veliko srce: 'Odlučila sam pokloniti ovo ocu koji je ostao bez supruge'

Maja Šuput
Foto: Instagram
1/19
30.01.2024.
u 22:00

Podsjetimo, prije nekoliko dana objavila je da želi to sve donirati i zamolila pratitelje da joj pomognu pronaći osobu kojoj je takva pomoć najviše potrebna.

Pjevačica Maja Šuput (44) već je u nekoliko navrata pokazala svoje veliko srce darujući odjeću svog sina Blooma. Ovaj put odlučila je ponovno darovati Bloomovu odjeću, cipele, igrače, mlijeko i ostale potrepštine, a sve odlazi na adresu samohranog oca.

''Dragi moji, evo natrpala sam jednu ozbiljnu vreću robe, ne može se ni dići koliko je teška, ima svega unutra. Ja sam se odlučila pokloniti odjeću ocu koji je na Korčuli ostao bez supruge sa četvero malodobne djece, od kojih je jedno dvomjesečna beba, kako ste mi i vi svi sugerirali. Jest da je moj Bloom malo veći, ali vjerujte mi da bebe rastu kao gljive. S obzirom na to da se radi o bebi od nekoliko mjeseci, stavila sam i hranu, malo Majushka kozmetike, posude, igračaka, ma svega. Samo nemam adresu tako da mi pošaljite adresu od gospodina s Korčule da mu mogu dostaviti. Evo, nadam se da smo svi zajedno napravili nešto pametno'', poručila je Maja u videu u kojemu je snimila svu odječu i ostalo što će mu poslati. 

Foto: Screenshot

Podsjetimo, prije nekoliko dana objavila je da želi to sve donirati i zamolila pratitelje da joj pomognu pronaći osobu kojoj je takva pomoć najviše potrebna. 

Foto: Screenshot

- Početi novu godinu sa dobrim djelima naša je odluka. Uvidom u ormare shvatili smo da već neko vrijeme nismo darivali Bloomovu robicu, a znamo da ima netko kome treba . Spakirali smo punoooo robice, cipelica i igračaka i spremni smo poslati od srca. Samo nam treba prava adresa pa pišite ... - napisala je Šuput uz fotku na kojoj je sa sinčićem u automobilu.

Godine 2022. odlučila je stvari koje je njezin mezimac prerastao darovati jednoj bebi iz Ukrajine. Svoje je pratitelje oduševila snimkom na kojoj pakira odjeću za ukrajinsku bebu zajedno s Bloomom.

VEZANI ČLANCI

- Odlučili smo se za jednu bebu iz Ukrajine, nalazi se u mjestu Grabovac kod Rakovice. Osobno sam kontaktirala načelnika, on će doći u Zagreb pokupiti robu za bebu. Stavit ćemo i neke igračkice, mislim da smo odabrali najbolje - rekla je Maja u snimci dok je s Bloomom pakirala stvari u torbu koju će predati načelniku.

- Beba ima šest mjeseci i nema apsolutno ništa sa sobom. Sad ćemo Bloom i ja spakirati svu robu da beba ima - dodala je pjevačica.

VIDEO Zdenka Kovačiček: 'Kći se razvela ove godine, sve je to utjecalo na moje zdravlje'

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije