Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bliži se termin

Maja Šuput objavila novu fotografiju s ultrazvuka i zaključila: Pametno mamino

05.02.2021.
u 12:21

O imenima za svog sina Maja i njezin suprug Nenad Tatarinov već su dobro razmislili i odlučili kako sinu neće dati domaće i tradicionalno ime.

Maja Šuput još malo vremena dijeli od termina za porod njezina prvog djeteta, a dok iščekuje prvi susret sa sinom, pjevačica je podijelila na Instagramu novu fotografiju s ultrazvuka na kojoj maleni drži prste na licu i napisala je: "Baš sjedim nešto i razmišljam. Pametno mamino."

Ovaj tjedan sretnu vijest da očekuju prinovu podijelili su i Korana Gvozdić i njezin zaručnik Ivan Šarić, a Maja im je uz čestitku napisala da se bilježi za prvi spoj ako dobiju curicu. 

O imenima za svog sina Maja i njezin suprug Nenad Tatarinov već su dobro razmislili i odlučili kako sinu neće dati domaće i tradicionalno ime.

"Strana imena nas zanimaju. To čak i nije tajna. Jednostavno me domaće ne interesira. Uz Šuput ne ide ništa, ali uz Tatarinov ide sve, tako da ćemo uz njegovo razvaliti neko moćno ime. A ne kad dođemo negdje i moj muž onako kaže 'Nenad'. Pa zašto? Tako lijep čovjek s takvim imenom. Smatram da imenom obilježiš to djetetovo neko razdoblje, tinejdžersko, školsko kad te klinci maltretiraju i više to nije kao nekada. Sad klinci više nisu normalni, tuku se. Zamisli da dam djetetu neko ime, da ga uvalim u probleme, pa da mi cijeli život govori: 'Jesi li morala?'" rekla je u razgovoru za IN Magazin.

Foto: reuters

 

 

Ključne riječi

Komentara 5

ČS
Čuvaj se senjske ruke
15:15 05.02.2021.

Pa, dokle ova glupost i ova žeskurača mogu ići?Tko je ona? Jel ona jedina rodi?

SM
smrco1407
15:21 05.02.2021.

Prestanite nas maltretirati s tom karikaturom od žene i njezinim potomkom. Koji vam je? Nemate ništa pametnije?

WI
wisnja7
05:46 06.02.2021.

Mene bi bilo sram da se bavim novinarskim poslom i svaki dan obavjestavam javnost o nebitnoj Maji Suput i nerodjenom djetetu. Bojim se da ce tu institucije imati pisla jer toliko rksponirsti nerodjeno dijete nije ni moralno ni eticki a bojim se sto ce biti kad se to dijete rodi. Tao mi je dheteta doista.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije