Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fotka s odmora

Majin Bloom se fotografirao s omiljenim vatrenim, svima za oko zapeo jedan detalj

Foto: Instagram
1/7
01.07.2024.
u 11:26

Maja Šuput na društvenim je mrežama objavila fotografiju njezinog sinčića Blooma i hrvatskog nogometnog reprezentativca Domagoja Vide. Veselo društvo u Dubrovniku se odmara od recentnih aktivnosti, a ponosna mama i pratitelji primjetili su sličnost između Vide i Blooma.

Domaća pjevačica Maja Šuput (44) slobodno vrijeme od nastupa po hrvatskoj obali provodi u društvu svoje obitelji, a ponajviše sinčića Blooma. Nakon što su posjetili Zadar na red je došao Dubrovnik, gdje su mama i sin naletjeli na jedno poznato lice. Riječ je o hrvatskom nogometnom reprezentativcu Domagoju Vidi (35), koji se na Jadranu odmara od Europskog prvenstva u Njemačkoj. Šuput nije propustila priliku da susret ovjekovječi fotografijom njezinog mezimca s poznatim nogometašem. Slatki prizori završili su na društvenoj mreži Instagram. 

- Dva frajera sa najdužim kosicama su u Gradu - napisala je Šuput u opisu fotografije Blooma i Vide iz jednog dubrovačkog kafića. Pritom simpatični dvojac na očima nosi sunčane naočale, a 44-godišnja Zagrepčanka nije propustila naglasiti sličnost u njihovim frizurama. Kasnije je u pričama opisala detalje susreta, kojem je prisustvovala i Domagojeva supruga, Ivana Vida. - Ivana Vida nahranila voćem. Malo su dečki popričali o nogometu - otkrila je Maja. Ivana se ubrzo javila komentarom na sliku tako što je ostavila zaljubljene emotikone.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Zanimljivo, ponosna mama nije jedina koja je primjetila sličnost između Vide i Blooma: - Kao da mu je tata - napisao je netko u komentarima, a bilo je i puno komplimenata: - "Predivni", "Lijepa slika", "Što smo slatki", "Ah ta dva frajera" - pisali su pratitelji. Šuput inače ima radno ljeto, ali usprkos tome uvijek pronađe način za uživanje.  

 VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, Maja se prije par dana javila na društvenim mrežama gdje je svoje pratitelje počastila fotkama u prekrasnom bijelom bikiniju s izrezom na struku. "Punjenje baterija za sutrašnji nastup u Zadru", napisala je u opisu gdje pozira pokraj bazena, a odmah je dobila i komplimente. "Kad si lijep, lijep si, samo što malo ljudi zna s tim živjeti, a ti znaš", ''Kao da te je netko nacrtao", "Zgodna", pisali su joj.

 

GALERIJA: FOTO Maja Šuput u badiću s visokim izrezom pokazala figuru: 'Kao da te je netko nacrtao'

1/18

Inače, Maja se i ranije javila iz Čepina gdje je objavila fotku svoga sina i jednog kolege. Na fotkama koje su nastale u jednom hotelu nalaze se Tony Cetinski i Bloom, a Maje je otkrila da je Tony čuvao Blooma dok je ona spavala nakon svirke. - Hvala kolega @tonicetinski sto si preuzeo dadiljanje i igre bez granica jutros dok sam išla ubit oko nakon svirke. Kolega za poželjet - napisala je Maja na Instagramu, dok joj je Tony u komentarima ostavio emotikone ruku i srca. Pratitelje je oduševila ova fotka te su pohvalili pjevača: 'Bravo Tony', 'Svaka čast Tony' pisali su mu u komentarima.

Pred pjevačicom je još jedno radno ljeto puno koncertnih aktivnosti. Dok ne nastupa, Maja slobodno vrijeme provodi u društvu svoje obitelji, a zajednički trenuci nerijetko završe na njezinim društvenim mrežama. Tako je bilo i  prošli vikend, kad je jedna od najpopularnijih domaćih izvođačica objavila zajedničku fotografiju svog sinčića Blooma i majke Danice.

 

VIDEO: Goran Višnjić na predstavljanju Rimčevog robotaksija

Komentara 1

Avatar Moodleen
Moodleen
21:31 01.07.2024.

Skoro bu podne i tek sad današnje šuputovanje? Nemre to tak, bu vam gazda, njezin zemljak, smanjil bonus!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije