SADA SU SVI NA OKUPU

Marijana Mikulić o izazovnom periodu koji je sada iza nje: Poželjela sam se rastati 1000 puta

Foto: Instagram
1/11
15.09.2024.
u 20:00

Glumica je sretna što joj se suprug Josip nakon godinu dana vratio iz Berlina gdje je dobio prestižnu stipendiju

Prošla godina bila je izazovna za glumicu Marijanu Mikulić i bilo je zahtjevnih situacija s kojima se morala nositi. Cijelu prošlu godinu njezin suprug je bio u Berlinu gdje je dobio prestižnu stipendiju, a sada se konačno vratio kući i glumica ne skriva koliko je zahvalna što joj je suprug Josip sada doma.  - Prodaja stana. Kupnja i renovacija kuće. Upisi u srednju ADHD sina. Paralelno življenje autizma. Muževa stipendija i selidba u Berlin. Godinu dala solo s troje djece.. u nedovršenoj kući. Poželjela se rastati i zatući ga 1000 puta. A sad tako sretna da je tu. Samo da smo svi na hrpi. Zahvalna do Neba i nazad - napisala je Marijana uz fotografiju na kojoj nazdravlja sa suprugom. U svojim objavama na Instagramu pisala je ranije na kakve je probleme nailazila tijekom obnove kuće te kako joj je bilo samoj s tri sina. 

- Proteklih godinu dana kao žena moreplovca. Kad ode - nikad doći, kad dođe - proleti sve začas. Ljeto izdrobljeno na sto komada, odlazaka, dolazaka. Ali evo, sve nama važno smo uspjeli. Tako i nezaobilazni posjet našoj Majčici. Još sitno brojimoooo i  moreplovac se vraća za stalno doma - napisala je uz fotografije sa suprugom nastale u Međugorju.

VEZANI ČLANCI

 

Mikulić je majka trojice sinova, a na društvenim mrežama nerijetko dijeli isječke iz obiteljskog života. Njezinu sinu Jakovu dijagnosticiran je poremećaj iz spektra autizma, a Marijana je sa svojim obožavateljima jednom zgodom podijelila detalje jedne situacije koju je doživjela s najmlađim sinom. "Jučer je tri puta samo krenuo trčati punom brzinom. 'Stani, Jakov, stop!!!' Ništa, samo je trčao, a ja svaki put kao bez duše za njim. Kad ga stignem i zgrabim: 'Jakove, zašto si bježao??!! To se ne smije raditi. Kad mama kaže stop, Jaki treba – stati.' I tako tri puta unutar tri sata. Ulica, trgovina puna ljudi, svejedno. On samo otpiči u sekundi. Nadam se da ga ova novootkrivena aktivnost neće dugo držati jer ću infarkt doživjeti", napisala je iskreno Marijana Mikulić.

"Zašto ovo pišem? Jer imam osjećaj da ni najrazumniji oko mene ne razumiju. Ali se ti najrazumniji barem ne ljute, ne zamjeraju, pokušavaju shvatiti. A nekad i to znači", napisala je. Uz emotivan tekst, Marijana je podijelila i fotografiju na kojoj piše: "Majke autistične djece znanstveno dokazano imaju iste stres hormone kao vojnici na prvoj crti bojišnice u ratu. Ali, mi ćemo uvijek biti dobro. Moramo biti", zaključila je. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije